BMW Group România instalează două staţii de încărcare pentru maşini electrice în Băneasa Shopping City

BMW Group România instalează în parcarea subterană Băneasa Shopping City două staţii de încărcare pentru automobile electrice. Acestea sunt Type 2, curent alternativ (AC), fiecare cu putere 11 kW, iar accesul este gratuit.

Proiectul continuă colaborarea BMW Group cu Băneasa Developments care a dus în trecut la instalarea staţiei de 50 kW din zona birourilor Băneasa Business and Technology Park. Aceasta a devenit una din cele mai folosite staţii din Bucureşti, cu peste 800 de încărcări în 2017 şi peste 11 MW de energie livraţi numai în acest an.

„Avem un istoric foarte bun de proiecte comune cu echipa Băneasa Shopping City şi Băneasa Developments. Prima staţie instalată se dovedeşte tot mai populară, un reper pentru Nordul Bucureştiului. Vrem să construim pe baza acestui parteneriat, iar zonele comerciale sunt deosebit de interesante în acest sens. Aici clienţii staţionează pe perioade de peste o oră, este momentul perfect pentru încărcare”, explică Dana Popescu, brand manager BMW i.

BMW Group România ocupă prima poziţie în piaţă atât în vânzările de autombile electrice, cât şi plug-in hybrid, deţinând aproximativ o treime din cota de piaţă. Eforturile companiei merg constant dincolo de acţiunile de vânzări, iar instalarea a două staţii de încărcare de 11 kW la cel mai important centru comercial din România, Băneasa Shopping City, este ultimul exemplu în acest sens.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *