BMW i3 facelift – Modificări stilistice minore și o versiune i3S

BMW a lansat versiunea facelift a lui i3. Cel mai bine vândut automobil electric premium din clasa lui la nivel mondial primește o serie de modificări estetice minore, dar care au rolul de a stârni și mai mult interesul potențialilor clienți.

Faceliftul lui i3 oferă culori noi pentru caroserie, un spoiler modificat și semnalizatoare cu LED amplasate în parte de jos a spoilerului. Nemții oferă o tapițerie nouă pentru interior. Aceasta se numește Solaric Brown și oferă piele naturală tratată cu extract de frunze de măslin.

Sub capotă găsim același motor de 170 de cai și 250 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 7.3 secunde, iar viteza maximă se oprește la 150 km/h. Localizată jos în podeaua automobilului, bateria litiu-ion de înaltă tensiune oferă o autonomie de 290-300 de kilometri conform ciclului NEDC, 235-255 de kilometri conform WLTP şi până la 200 de kilometri în utilizare cotidiană.

Alături de i3 facelift, BMW a prezentat și versiunea i3S. Aceasta promite modificări exterioare speciale, o lățime mai mare cu 40 de mm și un motor de 184 de cai putere. În acest caz, accelerația de la 0 la 100 km/h se face în 6.9 secunde, iar viteza maximă se oprește la 160 km/h.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *