Cea mai mare flotă de hibride livrată până acum în România de BMW: 7 exemplare 225xe iPerformance Active Tourer

Automobile Bavaria Group a livrat cea mai mare flotă de vehicule hibride BMW din România de până acum: 7 exemplare BMW 225xe iPerformance Active Tourer au ajuns în garajul Teaha Management Consulting, cea mai mare societate de consultanţă financiar-contabilă cu capital 100% românesc.

Acest eveniment reconfirmă succesul automobilelor electrificate pe care BMW Group le-a avut în România pe parcursul anului 2017. La nivel naţional, până în luna noiembrie a anului precedent, unul din trei automobile electrice și plug-in hybrid livrate aparține mărcii BMW

BMW 225xe iPerformance Active Tourer îmbină sistemul BMW eDrive pe puntea spate şi motorul BMW TwinPower Turbo pe puntea faţă. Interacţiunea inteligentă a celor două sisteme are drept rezultat sistemul xDrive electric. Acest sistem se reglează în mod automat, oferă cea mai bună tracţiune şi agilitate posibile în orice situaţie şi asigură consum de combustibil de la 2,0 până la 2,1 l/100 km şi emisii de CO2 de la 46 până la 49 g/km. Noile modele vor fi folosite de echipa Teaha Management Consulting din întreaga țară.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *