Citroen E-Elysee – Propunerea francezilor pentru piața din China

2016 citroen e-elysee

De câțiva ani buni, piața din China a devenit o adevărată consumatoare de mașini, iar producătorii au simțit și au profitat de acest lucru. Dar acum, ușor, ușor, lumea trece pe eco, iar Citroen mizează pe E-Elysee.


După cum credem că ați și intuit, vorbim despre o versiune 100% electrică a sedanului de buget C-Elysee. Modelul are un look ușor modificat și promite să devină un jucător cheie în „electrificarea” publicului din China.

Modelul francez scapă de unitățile diesel și benzină din standard și trece la un motor electric și la un set de baterii litiu-ion. Pentru moment, francezii nu ne-au dat prea multe detalii cu privire la sistemul de propulsie electric, dar îi înțelgem. Modelul va ajunge pe piață abia în 2017, iar până atunci mai pot fi schimbate multe.

Primele informații spun că Citroen E-Elysee are o autonomie de 250 de kilometri, iar reîncărcarea bateriilor de la o priză normală durează 6,5 ore. Dacă ai o stație de încărcare, atunci timpul de așteptare scade până la 30 de minute.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *