Citroen E-Mehari by Courreges – Când moda întâlnește lumea auto

Cine nu a auzit până acum de André Courreges ar trebui să dea o raită prin Franța. Creatorul de modă al cărui brand îi poartă numele, a decedat la începutul acestui an, iar pentru a-i aduce un omagiu omului care a avut un cuvânt de spus în domeniul hainelor, Citroen a pregătit o ediție specială a conceptului E-Mehari.

Denumit Citroen E-Mehari Courreges, acesta va fi expus în premieră internațională în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Conceptul vine cu un look foarte diferit de ce eram obișnuiți să vedem până acum. Caroserie, dar și interiorul vine într-o nuanță de alb pur, iar o serie dintre elementele de caroserie au fost înlocuite cu bucăți de piele.

De asemenea, volanul are acum doar două spițe, iar liniile galbene se completează perfect cu dungile de aceeași culoare de pe jante.

După cum deja știți, Citroen E-Mehari este un prototip dezvoltat în colaborare cu cei de la Bollore, o companie specializată în fabricarea modelelor electrice. Bateria utilizată de E-Mehari promite o autonomie în oraș de 200 de kilometri.

Viteza maximă este de 110 km/h, iar dacă vrei să ieși din oraș, nu uita că autonomia bateriei nu va trece de 100 de kilometri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *