Dunlop devine partener al Michel Vaillant, erou mitic în motorsport

dunop

La începutul lunii februarie a fost dată publicității lista celor care vor participa în prestigioasele curse Le Mans 24h, European Le Mans Series și FIA World Endurance Championship.

Odată cu anunțarea listelor de participanți a fost facut public și ce producător de anvelope a fost ales de către echipe pentru participarea la aceste curse de anduranță.

În acest an, competiția European Le Mans Series prezintă un procent crescut (84% vs 71% de la startul din 2016) de echipe care au ales Dunlop ca partener tehnic pentru a concura la clasa LMP2 Prototype.

La clasa LMP2 din Campionatul Mondial de Anduranță FIA WEC, unde Dunlop a fost alegerea câștigătorilor în cursa de 24 de ore de la Le Mans în ultimii 6 ani, majoritatea echipelor (18 din 23 de mașini) au ales să concureze pe anvelope DUNLOP.

La linia de start a LMP2, Dunlop a anunțat de asemenea un parteneriat cu Michel Vaillant, erou mitic în motorsport, ca parte a evenimentului de lansare a cărții de benzi desenate „Rébellion”.

Michel Vaillant și Dunlop au o lungă istorie împreună, valori comune și o moștenire veche în cadrul cursei de 24 de ore de la Le Mans. Din cele 75 de cărți de benzi desenate, 12 au fost lansate pe circuitul Sarthe. Dunlop deține recordul de victorii în cursa de 24 de ore de la Le Mans, cu 34 de victorii acumulate de-a lungul anilor alături de mărci prestigioase precum Jaguar, Ferrari și Porsche.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *