Fiat 500 Riva a fost prezentat în România

Fiat a prezentat modelul 500 Riva în cadrul Salonului Auto București și Accesorii 2016. Seria limitată Fiat 500 Riva se remarcă prin personalitatea unică și detaliile rafinate obținute în urma parteneriatului cu Riva, un brand de legendă în lumea nautică, sinonim cu eleganța și rafinamentul italian. Stilul unic este afișat de interior: capul schimbătorului de viteze este sculptat în mahon solid, iar planșa de bord, realizată din același lemn, primește inserții din lemn de arțar.
Aceste tipuri nobile de lemn folosite la construcția iahturilor Riva și privilegiile unei mașini premium sunt reinterpretate de Fiat 500 Riva prin combinația de tehnologie sofisticată și execuție impecabilă.
Ediția specială Fiat 500 îmbină spiritul veșnic tânăr al brandului Riva pentru a crea o mașină care împletește stilul și elementele de design specifice ambelor branduri. Două legende absolute din lumea mașinilor și a ambarcațiunilor se întâlnesc pentru a da naștere unui simbol marcant al frumuseții italiene.

img_9574

Fiat 500 Riva este disponibil și în varianta cabrio: această versiune exprimă un stil infailib promovat de lemnul nobil și atenția obsesivă pentru detalii, capabile să transforme orice călătorie într-o croazieră exclusivistă. Versiunea decapotabilă dispune de un plafon textil nou de culoare albastră, creat special. În același timp, plafonul panoramic cu tente negre disponibil pe versiuniea hardtop plusează prin eleganță.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *