Ford și autoritățile din Londra își unesc forțele într-un proiect eco

Ford lansează un proiect în care sunt investite sume de ordinul milioanelor de euro și care este construit pentru a ajuta la îmbunătățirea calității aerului din Londra.

Proiectul este sprijinit de organizația guvernamentală Transport for London și implică o perioadă de test de 12 luni pentru 20 de exemplare Transit Custom Plug-In Hybrid care reduc emisiile din oraș utilizând exclusiv energie electrică pentru majoritatea traseelor urbane, așa cum sunt cele realizate de companiile de livrări sau de cele care asigură lucrări de întreținere.

Vehiculele comerciale din Londra parcurg 280.000 de drumuri într-o zi tipică de muncă, străbătând 13 milioane de kilometri în această perioadă. Utilitarele de marfă adună 75% din traficul semnat de transportul de acest tip, mai mult de 7000 de vehicule fiind prezente în orele de vârf în centrul Londrei.

Ford va introduce 20 de exemplare Transit hibrid plug-in în flotele comerciale ale unor companii din Londra, implicit în cea a organizației Transport for London, pentru a analiza modul în care acest tip de mașină poate contribui la țintele de reducere a poluării aerului, crescând în același timp productivitatea operatorilor în condiții urbane, cel mai dur mediu de lucru pentru vehiculele comerciale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *