ID Vizzion – Volkswagen a prezentat viitoarea navă-amiral a familiei ID

ID Vizzion, sedanul pur electric, va fi viitorul model de vârf al familiei ID şi va ieşi cel târziu în anul 2022 pe şosele. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul autonom. ID Vizzion face parte din marea ofensivă de produs şi de tehnologie a mărcii Volkswagen. Până în anul 2025, marca va vinde el puţin 1 milion de autovehicule electrice anual, preluând astfel poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice.

ID Vizzion este construit pe baza noii platforme modulare electrice (MEB), demonstrând avantajele extraordinare ale acestei arhitecturi. Este un automobil la fel de mare ca Passat, dar oferă la fel de mult loc ca un Phaeton. Interiorul oferă materiale şi forme care amintesc de un lounge de lux. De asemenea, simplificarea semnificativă a operării automobilului permite călătorii facile. În funcţie de preferinţele pasagerilor, în prim-plan poate sta divertismentul, informaţia, relaxarea sau munca. Autonomia pur electrică este de 650 de kilometri.

„ID Vizzion este viziunea noastră cât de se poate de reală a automobilului Volkswagen de mâine. Şi o vom transpune în realitate: până cel târziu în 2022, vom lansa automobilul acesta ca limuzină de lux în familia ID, cu bordul inovator ID cu volan. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul complet autonom”, a declarat Dr. Herbert Diess, Preşedintele Consiliului de Administraţie al mărcii Volkswagen

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *