Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flota electrica pentru linia principala a artistilor prezenti in Romania, in perioada 2-5 august 2018.

Initiativa importatorului local Premium Auto, parte a Grupului Tiriac, sustine demersurile organizatorilor Untold in materie de responsabilitate sociala, alaturandu-se astfel brandurilor ce propun publicului o abordare prietenoasa cu mediul prin experientele din cadrul festivalului. Asocierea este sustinuta de producatorul auto Jaguar, aducand astfel parteneriatul pe harta celor mai relevante actiuni ale marcii.

Colaborarea a fost lansata oficial saptamana curenta la Bruxelles, in Comisia de Mediu, Sanatate Publica si Siguranta Alimentara din cadrul Parlamentului European. Publicul Untold 2018 va avea sansa de a admira si testa in premiera nationala primul SUV complet electric al marcii Jaguar: I-PACE. Zece unitati I-PACE vor fi prezente in cadrul festivalului in scop de test drive, expunere si deservire artisti.

Premium Auto lanseaza astfel oportunitatea participantilor la evenimentul din Cluj de a pune la incercare capabilitatile I-PACE odata cu marii artisti participanti la Untold: Black Eyed Peas, Jason Derulo, The Chainsmokers, The Prodigy, Afrojack, Armin van Buuren si multi altii. I-PACE deschide oficial drumul SUV-urilor premium complet electrice, fiind primul model de acest tip disponibil in Romania. Alaturi de unitatile I-PACE vor sta in aliniamentul evenimentului restul modelelor principale Jaguar si Land Rover, importate in Romania de compania Premium Auto.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *