MINI a prezentat noul Cooper S E Countryman ALL4, primul plug-in hybrid al mărcii

Plăcerea condusului specifică MINI este disponibilă acum într-o formă eco. MINI Cooper S E Countryman ALL4 este primul model plug-in hybrid al britanicilor.

Sub capotă se află un sistem de propulsie hibrid care îmbină un motor pe benzină de 1,5 litri și un motor electric. În total, sistemul de propulsie oferă 224 de cai putere și 385 Nm. Accelerația de la 0 la 100 km/h are loc în 6,9 secunde, iar bateria de 7,6 kWh promite o autonomie în regim 100% electric de până la 40 de kilometri.

MINI Cooper S E Countryman ALL4: pe scurt

– Componentele eDrive de înaltă calitate ale BMW Group, configurate pentru a se potrivi acestui model specific, care se bazează pe experienţa acumulată din dezvoltarea automobilelor BMW iPerformance.
– Consum de combustibil în ciclul de testare EU: 2,1 l/100 km, emisii CO2: 49 g/km.

– Condus electric la viteze de până la 125 km/h, cu o autonomie de până la 40 de kilometri.

– Experienţă nouă a condusului datorită sistemului de tracţiune integrală electrificată ALL4.

– Bateria litiu-ion de înaltă tensiune poate fi încărcată la un panou (wallbox) în două ore şi 15 minute.

– Trei moduri de funcţionare disponibile pentru a fi selectare prin intermediul comutatorului eDrive.

– Afişaje specifice unui model hibrid.

Prin apăsarea unui singur buton, MINI Cooper S E Countryman ALL4 își schimbă modul de funcționare. Britanicii propun următoarele moduri:

AUTO eDRIVE – Condus exclusiv electric până la 80 km/h, motorul termic este activat suplimentar la viteze mai mari, în special când se accelerează brusc sau când nivelul bateriei scade sub 7%.

MAX eDRIVE – Condus exclusiv electric până la 125 km/h, motorul termic este activat suplimentar la viteze mai mari sau la kickdown.

SAVE BATTERY – Automobilul este propulsat de motorul termic, starea de încărcare a bateriei este menţinută la minimum 90% sau este urcată la acest nivel de către generatorul de pe puntea faţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *