Mini Countryman plug-in hybrid, prezentat în haie de camuflaj

mini countryman plug-in hibrid

Directorul de management al mărcii MINI, Sebastian Mackensen, şi directorul de management al gamei MINI, Peter Wolf, prezintă în avanpremiera primului model hybrid plug-in al mărcii premium din Marea Britanie.

Procesul de dezvoltare de serie pentru acest automobil este aproape complet. Automobilul dispune de un motor termic şi un motor electric care, în premieră pentru un model MINI de serie mare, permite propulsie exclusiv electrică. Aceasta marchează începutul unei noi ere pentru marcă.

„Prin acest model, vrem să convingem clienţii cu privire la beneficiile propulsiei hibrid şi să impresionăm pe toţi cei care au experimentat deja condusul unui hibrid prin sentimentul go-kart specific MINI”, a declarat Sebastian Mackensen.

Priza de încărcare pentru bateria de înaltă tensiune este integrată discret în semnalizatorul lateral de pe partea stângă. De asemenea, totul arată familial în cockpit. Butonul start/stop din centrul bordului luminează galben în loc de roşu. Noul MINI Countryman plug-in hybrid va oferi trei moduri de propulsie. Modul AUTO eDRIVE standard permite viteze de până la 80 km/h, în timp ce în modul MAX eDRIVE sunt posibile viteze de până la 125 km/h. La toate acestea se adaugă și modul pentru conservarea energiei din baterii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *