Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – performanțe mai bune și autonomie în modul electric de până la 80 de kilometri

Portofoliul de motorizări pentru noul BMW X5 va fi extins pe parcursul anului 2019 prin adăugarea unui sistem plug-in hybrid. Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance combină un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive.

Progresul consistent în domeniul propulsie plug-in hybrid a produs o putere a sistemului care acum este de 290 kW/394 hp şi o îmbunătăţire importantă în ceea ce priveşte autonomie electrică şi o reducere semnificativă a consumului de combustibil şi a emisiilor CO2 în comparaţie cu modelul anterior.

A doua generaţie a modelului plug-in hybrid combină plăcerea condusului în regim pur electric a unui automobil BMW iPerformance cu versatilitatea specifică unui Sports Activity Vehicle (SAV). Prin aceasta, noul BMW X5 xDrive45e iPerformance oferă calităţi optimizate în ceea ce priveşte atât dinamica, cât şi eficienţa. Automobilul sprintează de la 0 la 100 km/h în 5,6 secunde – cu peste o secundă mai puţin decât modelul precedent.

Viteza maximă când se rulează în regim electric a crescut de la 120 la 140 km/h. Autonomia electrică este acum de aproximativ 80 de kilometri, de aproape trei ori faţă de predecesorul său. Consumul combinat mixt al noului BMW X5 xDrive45e iPerformance a coborât la 2,1 l/100 km, în timp ce nivelul emisiilor CO2 este acum de 49 g/km.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *