Noul smart fortwo cabrio este disponibil și în România

Noua generație a lui smart fortwo cabrio a ajuns și pe meleaguri românești. Modelul are un plafon care poate fi deschis sau închis în 12 secunde. Un alt plus pe care îl bifăm constă în posibilitatea acționării plafonului cu ajutorul cheii.

 

În plus, îndepărtarea stâlpilor laterali oferă o experiență desăvârșită a conceptul de cabrio. Plafonul este disponibil în trei nuanțe.

Noul smart fortwo cabrio este disponibil cu două motoare, nouă transmisii și patru linii de echipare. Ambele motoare sunt pe benzină și folosesc trei cilindri. Unul are 999 cmc și produce 71 de cai putere, iar cel de-al doilea are 898 cmc și produce 90 de cai putere și 135 Nm.

„Noul smart fortwo cabrio este sinonim cu conceptul de <<joie de vivre>> – o stare de spirit ce descrie perfect brandul nostru. Practic, plin de emoţie şi inovativ – acestea sunt valorile fundamentale ale smart integrate perfect în toate autovehiculele noastre. Noul smart fortwo cabrio se focusează pe emoţie – acesta este un automobil care evidenţiază într-un mod special bucuria de a trăi. smart fortwo cabrio este cea mai cool versiune a generaţiei noastre – pe scurt, simbolul simbolurilor”, a declarat Dr. Annette Winkler, Director smart.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *