Pionierat – Băneasa Business & Technology Park: prima staţie publică de mare putere şi business car sharing

În urmă cu câteva săptămâni, în cadrul Băneasa Business & Technology Park a fost inaugurată cea mai puternică staţie publică de încărcare electrică din Bucuresti. Staţia de incarcare este pusă la dispoziția tuturor utilizatorilor de mașini electrice.

“Acest proiect este rezultatul preocupării noastre de a încuraja politici non-poluante şi de a ne alinia practicilor internaţionale. De cealaltă parte, România devine una din cele mai atractive piețe din Europa Centrală și de Est pentru spațiile de birouri iar companiile de aici au înţeles că sustenabilitatea presupune şi politici verzi ca parte a programele de CSR (Corporate Social Responsability).” Cristina Dinu, Director General Baneasa Business & Technology Park.

Programul de Business Car Sharing a fost testat gratuit de către angajaţii din clădirile Băneasa Business & Technology Park, cu ajutorul aplicaţiei Get Pony.

„Suntem încântați că instalarea acestei staţii a fost baza pentru dezvoltarea mai multor idei şi a deschis mai multe parteneriate interesante. Avem în plan că în perioada următoare să lucrăm la insatalarea şi altor staţii, cu focus pe zone urbane”, a declarat Dana Popescu, manager BMW i România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *