Porsche promite versiuni hibride pentru toată gama de modele

Deși în urmă cu câțiva ani Porsche scotea din ecuație mașinile electrice și hibride, se pare că lucrurile au evoluat atât de rapid încât constructorul german trebuie să se conformeze.

Conform unui raport publicat de Reuters, CEO-ul Oliver Blume spune că viitorul 911 hibrid nu va fi lansat în 2020, ci în 2018. Asta înseamnă că nemții grăbesc lucrurile și că au înteles despre ce este vorba în piață. Ba mai mult, Porsche a anunțat și o investiție masivă de 1 miliard de euro în vederea lansării primului vehicul 100% electric.

Așa cum era normal, Porsche va continua ofensiva, iar toată gama de modele va putea fi achiziționată și în versiune hibridă. Indiferent că vorbim de Cayman sau Boxster, Cayenne sau Macan, clienții vor putea bifa sistemul de propulsie hibrid. Și asta e bine. Trecerea către versiunile 100% electrice va fi făcută mult mai lin, iar clienții, dar și constructorii vor avea suficient timp să dezvolte noile tehnologii menite să salveze planeta. Încă puțin și storceam și o lacrimă de la voi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *