Premierele grupului Renault de la Paris – francezii anunță noi vehicule electrice și comunică viziunea asupra noilor experiențe de mobilitate

Renault a prezentat conceptul K-ZE în cadrul Salonului Auto de la Paris. Vehiculul electric de segment A, cu design inspirat de stilul SUA și cu autonomie de 250 de kilometri va primi o versiune de serie în 2019.

Renault K-ZE prezintă un design sportiv cu linii ferme, are o alură musculară și compactă. Dincolo de designul seducător, K-ZE se reîncarcă ușor datorită unui dublu sistem de încărcare, compatibil cu prizele domestice și infrastructura publică. Proiectat pentru a fi comercializat pe piețele internaționale, K-ZE va fi lansat mai întâi în China.
Fabricarea sa, la nivel local, va fi asigurată de e-GT New Energy Automotive Co, o companie de tip joint-venture creată cu Dongfeng Motor Group și Nissan pentru a dezvolta și a produce vehicule electrice competitive pe piața chineză.

Renault a confirmat încă o etapă din electrificarea gamei. În 2020, versiunile hibride pentru Clio și plug-in hybrid pentru Megane și Captur vor oferi posibilitatea de a descoperi electro-mobilitatea pe modelele de volum. Cu ajutorul e-Tech, o tehnologie inovatoare 100% Renault, Grupul poate să ofere versiuni hibride pe modele din segmentele B și C.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *