Robert De Niro promovează noul Kia e-Niro în Europa

Kia Motors a lansat astăzi o nouă campanie pan-europeană pentru noul crossover 100% electric, Kia e-Niro – prezentată de dublul câștigător al premiului Oscar, actorul Robert De Niro. În calitate de ambasador pentru noul automobil electric Kia, De Niro va scoate în evidență abilitatea modelului e-Niro de a elimina reținerile pe care le au șoferii de a achiziționa automobile electrice, cu o serie de advertoriale TV, digitale și tipărite.

Parteneriatul Kia cu De Niro va atrage atenția – prin caracterul inimitabil și simțul umorului al actorului – către numeroasele beneficii ale modelului e-Niro: autonomia mare de 485 kilometri, dotările high-tech ale sistemului infotainment, tehnologiile de stocare a energiei și designul unic al crossover-ului.

Noul e-Niro se alătură variantelor existente ale modelului Niro, Hibrid și Plug-in Hibrid – ale căror vânzări globale au depășit 200,000 unități de la lansarea lor. Până în acest moment, în Europa au fost vândute mai mult de 65,000 unități ale crossover-ului hibrid.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *