Rovinieta și taxa de pod de la Fetești pot fi achitate prin aplicația etarife

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a introdus o nouă modalitate pentru plata taxei de drum (rovinietă) și a taxei de pod de la Fetești. Începând cu 21 septembrie, șoferii pot achita cele două taxe cu ajutorul aplicației de mobil etarife.

„Începând de astăzi, 21.09.2017, utilizatorii rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din România pot achita tariful de trecere pentru utilizarea podurilor peste Dunăre între Feteşti şi Cernavodă (peaj) și a tarifului de utilizare a rețelei de drumuri naționale și autostrăzi din Romania (rovinieta), pe lângă portalul web www.erovinieta.ro, și prin intermediul aplicației mobile “etarife”,” scrie în comunicatul celor de la CNAIR.

Aplicația mobilă etarife este publicată în magazinele App Store, Play Store și Marketplace, aferente sistemelor de operare IOS, Android si Microsoft.

Accesul utilizatorilor în aplicatia etarife se realizează prin intermediul conturilor create pe portalul www.erovinieta.ro și pune la dispoziția acestora toate facilitățile care se regăsesc și în portal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *