Volkswagen ID Buggy ajunge la Geneva în versiune electrică

În anii 50′-60′, în California se năștea conceptul de Beach Buggy. După aproape 70 de ani de la debut, Volkswagen readuce în prim-plan acest concept cu ajutorul prototipului ID Buggy.

Continuă lectura „Volkswagen ID Buggy ajunge la Geneva în versiune electrică”

Mercedes-Benz EQV este o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric

Deși au trecut doar câteva săptămâni de la prezentarea noului Clasa V, Mercedes-Benz a decis să lanseze conceptul EQV. Nemții ne spun că EQV reprezintă o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric.

Continuă lectura „Mercedes-Benz EQV este o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric”

Honda a prezentat la Geneva noul E Prototype, o versiune de pre serie a unui viitor model electric

Honda a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a prezenta o variantă de pre serie a unui viitor model electric de oraș. Noul vehicul se numește E Prototype și este derivat din conceptul Urban EV, prezentat în urmă cu un an.

Continuă lectura „Honda a prezentat la Geneva noul E Prototype, o versiune de pre serie a unui viitor model electric”

Audi a publicat primele imagini teaser cu noul concept Q4 e-tron

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, Audi va prezenta noul concept Q4 e-tron. Cel mai probabil, SUV-ul pregătit de nemți anunță un viitorul model de serie 100% electric. Continuă lectura „Audi a publicat primele imagini teaser cu noul concept Q4 e-tron”

Teaser foto cu viitorul Lagonda All-Terrain, conceptul care anunță primul model al brandului britanic

Aston Martin a readus la viață numele Lagonda, iar primul model de sine stătător al noului brand, va fi un SUV electric. Pentru început, oficialii Lagonda spun că vom face cunoștință cu un concept care anticipează primul model de serie. Continuă lectura „Teaser foto cu viitorul Lagonda All-Terrain, conceptul care anunță primul model al brandului britanic”

Volkswagen reinventează conceptul de dune buggy. Primele teasere

Volkswagen a publicat primele imagini teaser cu un viitor concept electric pe care producătorul german îl va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva începând cu 5 martie.

Continuă lectura „Volkswagen reinventează conceptul de dune buggy. Primele teasere”