Volkswagen participă la Pikes Peak cu un prototip 100% electric

Volkswagen a publicat două fotografii cu prototipul pe care îl vom vedea în cadrul cursei de la Pikes Peak. Avem în față noul Volkswagen ID R Pikes Peak, un concept 100% electric pregătit să înfrunte cei 20 de kilometri ai traseului din Colorado, SUA. Continuă lectura „Volkswagen participă la Pikes Peak cu un prototip 100% electric”

Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană

Renault sărbătorește 120 de ani în serviciul clienților săi şi prezintă un concept de vehicul – robot dedicat mobilității la cerere, al cărui design aparte se integrează perfect în mediul urban. Obiectivul care stă în spatele proiectului este de a promova noi modalități dedicate deplasării în jurul orașelor aglomerate.

Continuă lectura „Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană”

SsangYong va prezenta noul e-SIV Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva

Constructorul SsangYong a anunțat lansarea conceptului e-SIV în cadrul Salonului Auto de la Geneva. După cum o sugerează și numele, vom vedea un produs electric împachetat sub forma unui SUV. Continuă lectura „SsangYong va prezenta noul e-SIV Concept în cadrul Salonului Auto de la Geneva”

Hyundai aduce în Las Vegas un concept care funcționează cu pile de combustie

Kia și Hyundai au ales să vină cu câteva premiere în cadrul Consumer Electronic Show din Las Vegas. Dacă producătorul Kia o să prezinte un Niro EV, Hyundai promite să aducă în Las Vegas noul FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle).

Continuă lectura „Hyundai aduce în Las Vegas un concept care funcționează cu pile de combustie”

Honda a prezentat Sports EV Concept în Tokyo

Salonul Auto de la Tokyo reprezintă un eveniment extrem de important pentru producătorii locali, iar majoritatea au venit cu noutăți pentru piața din Japonia. În cadrul aceluiași eveniment, constructorii au venit și cu o serie de concepte interesante. Continuă lectura „Honda a prezentat Sports EV Concept în Tokyo”

Smart Vision EQ Fortwo debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Smart a intrat deja în hora electricelor, dar constructorul aflat sub îndrumarea Daimler nu se oprește aici. Smart va expune în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt conceptul Smart Vision EQ Fortwo.

Continuă lectura „Smart Vision EQ Fortwo debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt”

Mini Electric Concept anunță primul model de serie 100% eco al constructorului britanic

Mini a publicat primele poze cu Electric Concept, un prototip care anunță primul model de serie electric al producătorului britanic. Debutul acestuia va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Continuă lectura „Mini Electric Concept anunță primul model de serie 100% eco al constructorului britanic”