Renault Zoe, pe primul loc în topul celor mai înmatriculate mașini electrice din Europa în luna mai

Renault Zoe a fost cea mai înmatriculată mașină electrică din Europa în luna mai. Conform raportului oferit de autorități, modelul francez a ajuns în garajela a 4.031 de europeni. Continuă lectura „Renault Zoe, pe primul loc în topul celor mai înmatriculate mașini electrice din Europa în luna mai”

Concursul Lubexpert România s-a încheiat, iar câștigătorul a plecat acasă cu un Lexus CT200h

Concursul ”Câștigă o mașină hybrid cu Mobil 1” a luat sfârșit, iar zilele trecute, ogranizatorii au ales marele câștigător al unui Lexus CT200h. Numele său este Dragoș Cărăbăț, iar mașina i-a fost înmânată în cadrul showroom-ului Lexus Pipera. Continuă lectura „Concursul Lubexpert România s-a încheiat, iar câștigătorul a plecat acasă cu un Lexus CT200h”

Ford a dezvoltat un costum care simulează starea de oboseală

Oboseala reprezintă un factor major în cazul a 1 din 5 accidente rutiere și, potrivit experților, lipsa somnului pe perioade mai mari de 18 ore poate afecta abilitățile până la un nivel comparabil cu depășirea limitei acceptate pentru consumul de alcool în multe țări. Continuă lectura „Ford a dezvoltat un costum care simulează starea de oboseală”

DS X E-Tense Concept – așa arată viitorul brandului premium din Franța

Brandul premium DS nu traversează o perioadă foarte bună, dar lucrurile s-ar putea schimba în perioada următoare. Și asta pentru că francezii au lansat un SUV capabil să lupte de la egal la egal cu granzii din Germania. Continuă lectura „DS X E-Tense Concept – așa arată viitorul brandului premium din Franța”

SM3 ZE este cel mai nou model electric lansat de Renault și Samsung în Coreea de Sud

Renault și Samsung au prezentat noul SM3 ZE. Modelul 100% electric a fost dezvoltat de cele două companii și va fi disponibil doar pe piața din Coreea de Sud. Continuă lectura „SM3 ZE este cel mai nou model electric lansat de Renault și Samsung în Coreea de Sud”

Inițiativă legislativă – posibilă ameliorare a impozitelor pentru mașinile cu motoare cu cilindree mare

În acest moment, în România, impozitiul anual pentru vehicule este calculat în funcție de capacitatea cilindrică. Există fracțiuni de 200 cmc, iar în funcție de valoarea totală, cei 200 cmc costă mai mult sau mai puțin. Continuă lectura „Inițiativă legislativă – posibilă ameliorare a impozitelor pentru mașinile cu motoare cu cilindree mare”

Oxford interzice mașinile cu combustie internă în centrul orașului. Măsura intră în vigoare în 2020

După ce Franța și alte state au anunțat că vor să interzică mașinile cu motoare cu combustie internă, celebrul oraș universitar Oxford vine cu o decizie rapidă. Continuă lectura „Oxford interzice mașinile cu combustie internă în centrul orașului. Măsura intră în vigoare în 2020”

Din 2030, adio mașini cu motoare cu combustie internă din Paris

Acum câteva luni vă anunțam că autoritățile din Franța vor ca până în 2040 să scape complet de mașinile cu motoare cu combustie internă. Se pare că Parisul are în plan eliminarea acestor vehicule cu 10 ani mai devreme. Continuă lectura „Din 2030, adio mașini cu motoare cu combustie internă din Paris”

Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E

Renault își continuă dominația în al treilea sezon al campionatului de Formula E. Performanţa şi energia Renault e.dams au fost recompensate în mod corespunzător cu al treilea titlu câştigat de echipă în cadrul campionatului FIA de Formula E. Continuă lectura „Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E”