Fisker va lansa un SUV electric. Modelul este anunțat de o imagine teaser

Fisker, un start-up din SUA, a anunțat lansarea unui SUV electric în 2021. În momentul anuțului făcut în primăvara anului 2019, Henrik Fisker, întemeietorul start-up-ului a publicat și o fotografie teaser în care erau scoase în evidență doar jantele viitorului model. Continuă lectura „Fisker va lansa un SUV electric. Modelul este anunțat de o imagine teaser”

Renault a prezentat noul Zoe

Renault a prezentat noua generație a modelului electric Zoe. Așa cum era de așteptat, micuțul francez a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie modificate. Farurile sunt noi și au fost preluate din portofoliul francezilor, iar stopurile au o semnătură luminoasă nouă.

Continuă lectura „Renault a prezentat noul Zoe”

Viitorul model electric Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh

Honda a publicat o serie de noutăți cu privire la primul model electric din gamă. După cum deja știți, acesta se numește Honda e și poate fi deja pre-comandat pe anumite piețe din Europa, în ciuda faptului că nimeni nu a văzut versiunea de serie. Continuă lectura „Viitorul model electric Honda e va avea o baterie de 35.5 kWh”

Volkswagen ID R este cel mai rapid vehicul electric de la Nurburgring

Prototipul Volkswagen ID R a devenit cel mai rapid vehicul de la Pikes Peak în 2018. Modelul nemților a reușit să stabilească un nou timp de referință pe celebrul traseu de viteză în coastă. Continuă lectura „Volkswagen ID R este cel mai rapid vehicul electric de la Nurburgring”

Seat a publicat primele informații despre versiunea Mii electric

Seat calcă pe urmele fraților de grup Skoda și prezintă primul lor model electric de serie. Numele acestuia este Mii electric și așa cum anticipasem, utilizează același pachet tehnologic asemeni noului Skoda Citigo-e iV.

Continuă lectura „Seat a publicat primele informații despre versiunea Mii electric”

Opel Corsa-e, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică va avea un preț de pornire de aproape 30.000 de euro

Opel a publicat o serie de informații noi despre versiunea electrică a noii generații Corsa. Varianta electrică se numește Corsa-e, iar conform producătorului din Russelsheim a anunțat că prețul de pornire pe piața din Germania va fi de 29.900 de euro. Continuă lectura „Opel Corsa-e, versiunea electrică a hatchback-ului de clasă mică va avea un preț de pornire de aproape 30.000 de euro”