Kia Soul EV o să primească o baterie puțin mai generoasă

Kia Soul EV o să primească o mică îmbunătățire din partea inginerilor. Conform informațiilor publicate de americani, capacitatea bateriei lui Soul EV ar urma să crească de la 27 kWh la 30 kWh. Continuă lectura „Kia Soul EV o să primească o baterie puțin mai generoasă”

Cea mai mare flotă de hibride livrată până acum în România de BMW: 7 exemplare 225xe iPerformance Active Tourer

Automobile Bavaria Group a livrat cea mai mare flotă de vehicule hibride BMW din România de până acum: 7 exemplare BMW 225xe iPerformance Active Tourer au ajuns în garajul Teaha Management Consulting, cea mai mare societate de consultanţă financiar-contabilă cu capital 100% românesc. Continuă lectura „Cea mai mare flotă de hibride livrată până acum în România de BMW: 7 exemplare 225xe iPerformance Active Tourer”

Peste 50% din mașini vândute în Norvegia în 2017 au fost electrice și hibride

Norvegia este una dintre piețele cu tradiție în ceea ce privește mașinile electrice și hibride. Conform unui raport emis de Reuters, în 2017, 52% din mașinile noi vândute în Norvegia au fost electrice și hibride. Continuă lectura „Peste 50% din mașini vândute în Norvegia în 2017 au fost electrice și hibride”

Estimări pentru viitoarea taxă auto – de la 50 la 200 de euro în funcție de vechimea mașinii

Taxa auto este pe cale să revină în România. Conform celor mai recente informații, Ministerul Mediului pregătește o taxă care va fi plătită de orice posesor de mașină. Continuă lectura „Estimări pentru viitoarea taxă auto – de la 50 la 200 de euro în funcție de vechimea mașinii”

Primăria București vrea 42 de autobuze electrice

Primăria București vrea să cumpere, în primă fază, 42 de autobuze electrice gândite pentru a fi folosite în zona centrală a Capitalei. Proiectul va fi dezbătut astăzi în ședința Consiliului General al Municipiului București. Continuă lectura „Primăria București vrea 42 de autobuze electrice”

BMW Group România instalează două staţii de încărcare pentru maşini electrice în Băneasa Shopping City

BMW Group România instalează în parcarea subterană Băneasa Shopping City două staţii de încărcare pentru automobile electrice. Acestea sunt Type 2, curent alternativ (AC), fiecare cu putere 11 kW, iar accesul este gratuit. Continuă lectura „BMW Group România instalează două staţii de încărcare pentru maşini electrice în Băneasa Shopping City”