Citroen a lansat noul C5 Aircross plug-in hybrid cu autonomie electrică de 50 de kilometri

Citroen introduce în gamă hibridul cu încărcare la priză C5 Aircross Hybrid. Primul model de acest gen din cadrul portofoliului producătorului francez este deja disponibil pentru comandă, primele livrări fiind programate în vara anului 2020.

Continuă lectura „Citroen a lansat noul C5 Aircross plug-in hybrid cu autonomie electrică de 50 de kilometri”

Volkswagen a început producția modelului electric ID.3

Volkswagen ID.3 este primul model electric de serie produs de constructorul german pe o platformă dedicată acestui tip de vehicule. Totodată, hatchback-ul este primul membru al familiei ID, o gamă de modele electrice care va crește considerabil în următorii ani. Continuă lectura „Volkswagen a început producția modelului electric ID.3”

SsangYong va lansa în 2021 o versiune electrică a SUV-ului Korando

SsangYong a anunțat o serie de noutăți cu privire la planurile de viitor ale companiei. Conform oficialilor producătorului sud-coreean, în următorii ani vor fi investite sume generoase în dezvoltarea primelor modele electrice. Continuă lectura „SsangYong va lansa în 2021 o versiune electrică a SUV-ului Korando”

SUV-ul electric Renault K-ZE va fi introdus și în gama din Europa

La începutul anului, Renault a prezentat la Shanghai SUV-ul electric de mici dimensiuni denumit K-ZE. Începând cu finalul anului curent, modelul va fi disponibil exclusiv pe piața din China. Continuă lectura „SUV-ul electric Renault K-ZE va fi introdus și în gama din Europa”

Oferta de anvelope Michelin pentru această iarnă: anvelopa all-season CrossClimate+ sau cea dedicată anotimpului rece Alpin 6

Michelin propune clienților din România două anvelope potrivite pentru iarnă. Prima dintre acestea se numește CrossClimate+ și este o anvelopă all-season, iar a doua poartă numele de Alpin 6 și a fost dezvoltată exclusiv pentru anotimpului rece. Continuă lectura „Oferta de anvelope Michelin pentru această iarnă: anvelopa all-season CrossClimate+ sau cea dedicată anotimpului rece Alpin 6”

Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști

La nivel național există un număr de 11.000 de service-uri autorizate. Dar la acestea se mai adaugă alte 10.000 de service-uri care activează fără forme legale complete. Continuă lectura „Concursul Vopsitorul Anului în România și-a desemnat câștigătorul. Juriul competiției organizate de Policolor a ales învingătorul din 234 de profesioniști”