Turcii de la Karsan au prezentat un autobuz electric urban dezvoltat cu componente BMW i

În mod constant, BMW i abordează domenii suplimentare de aplicare a tehnologiilor de propulsie fără emisii, promovând acum dezvoltarea durabilă şi în transportul public local. Pentru prima dată, motoarele electrice şi bateriile de înaltă tensiune dezvoltate pentru BMW i3 vor fi utilizate pentru propulsarea unui autobuz urban produs de binecunoscutul constructor turc Karsan, care este conceput special pentru utilizare în traficul urban. Continuă lectura „Turcii de la Karsan au prezentat un autobuz electric urban dezvoltat cu componente BMW i”

Kaufland și Renovatio inaugurează primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est

Kaufland România și Renovatio Group au inaugurat la finalul lunii octombrie primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est. Acesta este situat în parcarea magazinului Kaufland de pe Strada Barbu Vacărescu nr. 120-144 din București. Continuă lectura „Kaufland și Renovatio inaugurează primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est”

Kia și Hyundai dezvăluie tehnologia de încărcare cu panouri solare destiantă viitoarelor automobile eco

Kia Motors și Hyundai Motor au anunțat introducerea tehnologiei de încărcare solară prin plafon pe anumite automobile ale Hyundai Motor Group. Panourile solare pentru generarea energiei electrice vor fi încorporate în plafonul sau în capota automobilelor și vor furniza energie electrică suplimentară modelelor cu motoare cu combustie internă, hibride și electrice, contribuind astfel la creșterea autonomiei și la reducerea consumului de combustibil.

Continuă lectura „Kia și Hyundai dezvăluie tehnologia de încărcare cu panouri solare destiantă viitoarelor automobile eco”

BMW Romania a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor

BMW Group România oferă proprietarilor de modele MINI şi BMW posibilitatea să verifice gratuit şi simplu dacă automobilele pe care le deţin sunt afectate de acţiuni tehnice sau rechemări în service. Ulterior, clienţii se pot adresa oricărui service autorizat şi pot obţine informaţiile relevante şi se pot programa pentru eventuale remedieri, toate realizate gratuit. Continuă lectura „BMW Romania a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor”

Tesla înregistrează profit pentru a treia oară în istorie

Ultima perioadă a fost una agitată pentru constructorul Tesla și, cu toate acestea, americanii au reușit să termine trimestrul al treilea pe profit. Este pentru a treia oară în istoria companiei când se întâmplăa cest lucru după rezultatele pozitive obținute în 2013 și 2016. Continuă lectura „Tesla înregistrează profit pentru a treia oară în istorie”

McLaren Speedtail – hypercar hibrid de 1.050 de cai putere

McLaren a prezentat noul Speedtail, cel mai rapid produs al companiei de până acum. Noul Speedtail este considerat succesorul lui McLaren F1 și folosește un sistem hibrid de propuslie de 1.050 de cai putere.

Continuă lectura „McLaren Speedtail – hypercar hibrid de 1.050 de cai putere”

Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT

Audi pregătește un nou model electric, iar conceptul e-tron GT va sta la baza acestuia. Acum, britanicii au reușit să „pună mâna” pe o serie de informații noi referitoare la versiunea de serie a sportivului german. Continuă lectura „Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT”

Tesla a lansat o variantă ceva mai accesibilă a lui Model 3

Tesla a anunțat extinderea gamei de versiuni a lui Model 3. Astfel, americanii vin pe piață cu o versiune ceva mai accesibilă cu un preț de pornire de 45.000 de dolari. Clienții o vor identifica sub denumirea de Mid-Range Battery care oferă o autonomie de circa 420 de kilometri conform standardului american EPA. Continuă lectura „Tesla a lansat o variantă ceva mai accesibilă a lui Model 3”

Vehiculele electrice și hibride semnate Kia au avut performanțe excelente în primele 9 luni ale anului

Kia a înregistrat cele mai bune vânzări la sfârșitul lunii Septembrie, datorită creșterii vânzărilor modelelor sale hibride și electrice. Continuă lectura „Vehiculele electrice și hibride semnate Kia au avut performanțe excelente în primele 9 luni ale anului”