Guvernul are o nouă propunere de taxă auto. Românii ar putea plăti până la 3000 de euro la prima înmatriculare

Știm deja că Aleșii Statului lucrează la o nouă taxă auto. Până în acest moment nu există date concrete, însă TVR a obținut o serie de informații cu privire la noua taxă auto. Continuă lectura „Guvernul are o nouă propunere de taxă auto. Românii ar putea plăti până la 3000 de euro la prima înmatriculare”

Viitorul SUV Audi e-tron va costa 80.000 de euro

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Audi a expus un prototip de serie pentru viitorul SUV e-tron. La scurt timp de la prezentare, nemții au anunțat că o serie de clienți din câteva state pot depune avansul pentru rezervarea unui exemplar. Continuă lectura „Viitorul SUV Audi e-tron va costa 80.000 de euro”

Săptămâna aceasta începe programul Rabla Plus

Ministerul Mediului a anunțat că programul Rabla Plus începe săptămâna aceasta. La fel ca anul trecut, proiectul are ca punct principal bonusurile acordate pentru românii care vor să își cumpere mașini electrice și hibride. Continuă lectura „Săptămâna aceasta începe programul Rabla Plus”

ID Vizzion – Volkswagen a prezentat viitoarea navă-amiral a familiei ID

ID Vizzion, sedanul pur electric, va fi viitorul model de vârf al familiei ID şi va ieşi cel târziu în anul 2022 pe şosele. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul autonom. ID Vizzion face parte din marea ofensivă de produs şi de tehnologie a mărcii Volkswagen. Până în anul 2025, marca va vinde el puţin 1 milion de autovehicule electrice anual, preluând astfel poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice.

Continuă lectura „ID Vizzion – Volkswagen a prezentat viitoarea navă-amiral a familiei ID”

Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat electric din Europa în ianuarie 2018

Piața de vehicule electrice începe să crească consistent și pe Bătrânul Continent. În prima lună a anului, Volkswagen e-Golf a reușit cele mai bune vânzări. Continuă lectura „Volkswagen e-Golf a fost cel mai căutat electric din Europa în ianuarie 2018”

Cupra lansează e-Racer, un model electric destinat competițiilor de circuit

Seat abia a lansat brandul de performanță Cupra, dar spaniolii vin deja cu informații interesante. Inspirați de Leon și de versiunile sale de circuit, spaniolii vor lansa în scurt timp un model electric dedicat competițiilor de turisme.

Continuă lectura „Cupra lansează e-Racer, un model electric destinat competițiilor de circuit”

Uber a lansat în România UberGREEN, un serviciu de mobilitate 100% electric

Uber lansează în București UberGREEN, un nou serviciu cu mașini 100% electrice, cu 0 emisii de carbon. Serviciul pilot începe cu 20 de mașini Renault Zoe și își propune ca cel puțin 10.000 de oameni să folosească serviciul până la finalul lunii aprilie. Continuă lectura „Uber a lansat în România UberGREEN, un serviciu de mobilitate 100% electric”

Termene de livrare întârziate pentru clienții de Model X și Model S

Tesla este unul dintre acei producători care întâmpină probleme în partea de producție. Fie direct, fie indirect, americanii nu reușesc să livreze mașinile la timp, dar acest lucru încă nu-i deranjează pe cei care au plătit avansul și au semnat contractele. Continuă lectura „Termene de livrare întârziate pentru clienții de Model X și Model S”

Electricul Renault Zoe are un motor nou de peste 100 de cai putere

Renault a operat o serie de modificări în gama Zoe. Modelul electric are acum un motor de 80 kW, echivalentul a aproximativ 108 cai putere și 225 Nm. Francezii afirmă că unitatea are aceeași masă cu vechiul motor de 92 de cai putere. Continuă lectura „Electricul Renault Zoe are un motor nou de peste 100 de cai putere”