Mini aduce la Frankfurt o variantă cu autonomie mai mare a lui Countryman

SUV-ul Mini Countryman are deja în portofoliu o versiune plug-in hybrid. Dar producătorul britanic a decis că este momentul să opereze o serie de modificări pentru a îmbunătățit performanțele eco ale acestuia. Continuă lectura „Mini aduce la Frankfurt o variantă cu autonomie mai mare a lui Countryman”

Lamborghini a prezentat noul Sian, primul hibrid al mărcii din Sant’Agata Bolognese

Lamborghini va expune noul Sian în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Cel mai nou model al producătorului italian este primul dintr-o nouă eră: Sian beneficiază pe un sistem hibrid format din motorul V12 de 6.5 litri care produce 785 de cai putere și 720 Nm și dintr-un motor electric cuplat la un sistem electric la 48V.

Continuă lectura „Lamborghini a prezentat noul Sian, primul hibrid al mărcii din Sant’Agata Bolognese”

Kia a lansat versiunile plug-in hybrid ale lui XCeed și Ceed Sportswagon

Kia a făcut următorul pas în strategia sa de electrificare a gamei prin dezvăluirea versiunilor plug-in hybrid ale modelelor XCeed și Ceed Sportswagon. Urmând a fi comercializate în Europa la începutul anului 2020, cele două modele cu emisii scăzute aduc pentru prima dată sistemele de propulsie PHEV în segmentul compact al familiei Ceed.

Continuă lectura „Kia a lansat versiunile plug-in hybrid ale lui XCeed și Ceed Sportswagon”

Porsche a lansat noul Taycan, primul model electric pregătit de constructorul din Stuttgart

Porsche a prezentat noul Taycan, primul model electric dezvoltat până acum de constructorul din Stuttgart. Designul lui Taycan a fost inspirat de conceptul Mission E, prezentat în urmă cu patru ani la Frankfurt.

Continuă lectura „Porsche a lansat noul Taycan, primul model electric pregătit de constructorul din Stuttgart”

Seat lansează primul PHEV din gamă. Aproximativ 50 de kilometri autonomie electrică pentru SUV-ul Tarraco

Seat a anunțat lansarea primului plug-in hybrid din istoria companiei. SUV-ul Tarraco este primul model din gamă care primește un astfel de sistem de propulsie, iar prezentarea oficială va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Continuă lectura „Seat lansează primul PHEV din gamă. Aproximativ 50 de kilometri autonomie electrică pentru SUV-ul Tarraco”

Mercedes-Benz EQV, primul monovolum electric premium, a fost prezentat în varianta de serie

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Mercedes-Benz a prezentat conceptul EQV. Acum, monovolumul producătorului german a primit o variantă de serie pe care o vom vedea în Salonul Auto de la Frankfurt.

Continuă lectura „Mercedes-Benz EQV, primul monovolum electric premium, a fost prezentat în varianta de serie”

S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România

Trading Channel lansează masinipestoc.ro, prima platformă online de unde îți poți comanda, plăti și primi mașina dorită printr-un proces digitalizat. Acestea provin de pe piețele care la momentul pre-comenzii pe stoc aveau cele mai bune cotații din Europa, ajungând astfel la prețuri mai bune comparativ cu dealerii tradiționali. Continuă lectura „S-a lansat primul dealer digital de mașini noi din România”

Mini a primit peste 45.000 de pre-comenzi pentru Mini Cooper S E, versiunea electrică a modelul de clasă mică

În urmă cu câteva săptămâni, Mini a prezentat noul Cooper S E, versiunea electrică a micuțului hatchback din Oxford. Continuă lectura „Mini a primit peste 45.000 de pre-comenzi pentru Mini Cooper S E, versiunea electrică a modelul de clasă mică”

Mercedes-Benz a lansat versiuni plug-in hybrid pentru Clasa A și Clasa B

Gama de modele plug-in hybrid din portofoliul Mercedes-Benz tocmai a devenit mai generoasă. Clasa A și Clasa B au primit versiuni PHEV pe care clienții le vor putea identifica după indicativul 250e. Continuă lectura „Mercedes-Benz a lansat versiuni plug-in hybrid pentru Clasa A și Clasa B”

BMW a lansat noul Seria 3 plug-in hybrid

BMW a publicat primele imagini și detalii referitoare la noua versiune plug-in hybrid a lui Seria 3. La fel ca până acum, modelul va purta numele de BMW 330e și va fi echipat cu motorul pe benzină de 2.0 litri care oferă 184 de cai putere. Totodată, acesta dispune și de un motor electric de 113 cai putere. În total, ansamblul hibrid oferă un cuplu de 420 de Nm. Continuă lectura „BMW a lansat noul Seria 3 plug-in hybrid”