Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen

Scena este pregătită pentru monopostul şi echipa pe care BMW le va alinia în Campionatul FIA Formula E ABB odată cu Sezonul 5. BMW i Motorsport a prezentat noul BMW iFE.18 şi noua echipă BMW i Andretti Motorsport în clădirea Double Cone a BMW Welt din München (Germania).

Continuă lectura „Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen”

Mercedes-Benz a prezentat conceptul electric și autonom Vision Urbanetic

Mercedes-Benz prezinta Vision Urbanetic, un concept revolutionar de mobilitate, ce depaseste ideile deja existente cu privire la autovehiculele autonome. Vision Urbanetic permite transportul la cerere, eficient si sustenabil al persoanelor si marfurilor. Continuă lectura „Mercedes-Benz a prezentat conceptul electric și autonom Vision Urbanetic”

Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu PF0, primul hypercar electric al companiei

Automobili Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu viitorul PF0. Avem în față un hypercar electric care va prelua o serie de elemente tehnologice de pe monoposturile de Formula E. Continuă lectura „Pininfarina a publicat prima imagine oficială cu PF0, primul hypercar electric al companiei”

A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni

Exploratorul polonez Marek Kaminski a avut parte de o aventură cu totul și cu totul specială. În urmă cu trei luni, acesta a plecat din Polonia cu un Nissan Leaf. SCopul său a fost să străbată două continente și 8 țări pentru a ajunge în Tokyo, Japonia. Continuă lectura „A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni”

Viitoarele SUV-uri produse de Alfa Romeo vor avea versiuni electrificate

Alfa Romeo este unul dintre constructorii care încă nu a pășit în universul eco. Dar lucrurile sunt pe cale să se schimbe radical conform planurilor prezentate în urmă cu câteva luni de reprezentanții grupului FCA. Continuă lectura „Viitoarele SUV-uri produse de Alfa Romeo vor avea versiuni electrificate”

Aston Martin RapidE, primul model electric al constructorului britanic, se lansează în 2019

Aston Martin se pregătește de un punct important din „carieră”: în 2019, constructorul britanic va lansa primul model electric. Continuă lectura „Aston Martin RapidE, primul model electric al constructorului britanic, se lansează în 2019”

Jaguar E-Type renaște sub formă electrică din 2020

În 2017, Jaguar a prezentat conceptul E-Type Zero, o versiune modernă a clasicului E-Type. Dacă la nivel de caroserie, lucrurile erau aproape identice cu cele folosite de britanici în trecut, sub capotă, motoarele pe benzină au fost înlocuite cu un propulsor electric. Continuă lectura „Jaguar E-Type renaște sub formă electrică din 2020”

485 de mașini electrice și PHEV s-au vândut în România în primele 7 luni ale anului

Programul Rabla Plus gândit de Ministerul Mediului se pare că reușește să ajute considerabil în ceea ce privește achiziția de mașini electrice și plug-in hybrid. Conform datelor furnizate de Asociația Producătorilor şi Importatorilor de Autoturisme (APIA), în primele șapte luni ale anului, românii au cumpărat 485 de mașini electrice și PHEV. Continuă lectura „485 de mașini electrice și PHEV s-au vândut în România în primele 7 luni ale anului”