Programul Rabla ar putea debuta în jurul datei de 5 aprilie

Ministerul Mediului a anunțat o serie de detalii cu privire la programele Rabla și Rabla Plus din acest an. Conform declarațiilor, cele două programe ar putea să înceapă în jurul datei de 5 aprilie. Continuă lectura „Programul Rabla ar putea debuta în jurul datei de 5 aprilie”

Porsche a prezentat primele schițe ale modelul electric Taycan

Porsche a publicat o serie de schițe oficiale cu viitorul model electric Taycan. Conform informațiilor oferite de producătorul german, model va fi expus în premieră în toamna anului curent, cel mai probabil debutul urmând să aibă loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.

Continuă lectura „Porsche a prezentat primele schițe ale modelul electric Taycan”

Volkswagen deschide lista de precomenzi pentru hatchback-ul electric ID pe 8 mai

Volkswagen a pregătit o serie de noutăți pentru fanii modelelor electrice. Lansarea hatchback-ului ID, primul model din noua familie de electrice ID, va avea loc cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt din septembrie. Continuă lectura „Volkswagen deschide lista de precomenzi pentru hatchback-ul electric ID pe 8 mai”

Înmatriculările de mașini noi în România în luna februarie au crescut cu 37.53%

Înmatriculările de autoturisme noi în România au crescut cu 37.3% în februarie 2019, față de aceeași perioadă a anului trecut, atingând un volum de 12.071 de unități. Continuă lectura „Înmatriculările de mașini noi în România în luna februarie au crescut cu 37.53%”

Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa

Jaguar I-Pace a fost desemnată Mașina Anului în Europa. Evenimentul a avut loc în cadrul Salonului Auto de la Geneva, iar titlul obținut de I-Pace reprezintă o premieră în industrie: primul SUV cu sistem electric de propulsie care obține această performanță. Continuă lectura „Jaguar I-Pace a primit titlul Mașina Anului 2019 în Europa”

Volvo a publicat detaliile despre noile sisteme mild-hybrid

În perioada următoare, toată gama de propulsoare Volvo va primi versiuni plug-in hybrid. Acestea vor putea fi recunoscute în gamă după indicativul B, iar suedezii spun că tehnologia va fi disponibilă atât pe motorizările diesel, cât și pe cele pe benzină. Continuă lectura „Volvo a publicat detaliile despre noile sisteme mild-hybrid”

Peugeot 508 Sport Engineered Concept are un sistem plug-in hybrid cu trei motoare

Peugeot a publicat primele poze cu noul 508 Sport Engineered. Conceptul va fi prezentat la Salonul Auto de la Geneva din luna martie și anticipează un viitor model 100% electric dezvoltat de francezi.

Continuă lectura „Peugeot 508 Sport Engineered Concept are un sistem plug-in hybrid cu trei motoare”