Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare

Noua generație Nissan Leaf a fost lansat în toamna lui 2017, iar modelul poate fi comandat și în România. În momentul prezentării, japonezii au anunțat că în scurt timp vom vedea și o variantă mai puternică. Continuă lectura „Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare”

Informații despre viitorul Mini electric

MINI a lansat două schiţe de design foarte detaliate, ca o avanpremieră iniţială a primului model complet electric al brandul britanic cu o istorie bogată. Acesta reprezintă următoarea etapă a electrificării mărcii MINI şi reflectă strategia NUMBER ONE > NEXT a BMW Group.

Continuă lectura „Informații despre viitorul Mini electric”

Premiera mondială a Mercedes-Benz eCitaro, autobuz urban 100% electric

Mercedes-Benz eCitaro, noul autobuz urban cu motor electric, a fost prezentat în cadrul evenimentului de presă organizat la avanpremiera Salonului Internațional de Autovehicule Comerciale (IAA). Mercedes-Benz eCitaro reprezintă începutul unui demers inovator, al cărui obiectiv pe termen lung este electrificarea transportului public de persoane.

Continuă lectura „Premiera mondială a Mercedes-Benz eCitaro, autobuz urban 100% electric”

Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa

După primele cinci luni ale acestui an, noua generație Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică din Europa. Modelul producătorului japonez a reușit o creștere a vânzărilor cu 56% față de aceeași perioadă a anului trecut. Continuă lectura „Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa”

Imagini cu interiorul lui Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de nemți

Audi a publicat primele imagini cu interiorul versiunii de serie a SUV-ului electric e-tron. Așa cum era anunțat inițial, viitorul Audi e-tron renunță la oglinzile retrovizoare exterioare convenționale și trece la camere video.

Continuă lectura „Imagini cu interiorul lui Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de nemți”

Din 2019, Volkswagen lansează un serviciu de car sharing cu mașini electrice

Dacă ieri v-am spus că Renault pregătește un serviciu de car-sharing cu mașini electrice în Paris, astăzi a venit momentul să trecem granița în Germania. Producătorul Volkswagen a anunțat că începând cu 2019 vor lansa un proiect asemănător în Germania. Continuă lectura „Din 2019, Volkswagen lansează un serviciu de car sharing cu mașini electrice”

Renault pregătește un serviciu de car-sharing cu mașini electrice în Paris

În ultima perioadă, din ce în ce mai mulți constructori auto au un interes ridicat în zona de car-sharing. Renault a anunțat lansarea unui astfel de serviciu în Paris. Continuă lectura „Renault pregătește un serviciu de car-sharing cu mașini electrice în Paris”

Obiectiv îndeplinit pentru Tesla – 5.000 de unități Model 3 produse într-o singură săptămână

În urmă cu câteva luni, Elon Musk, CEO-ul Tesla spunea că până la finalul lunii iulie, producția lui Model 3 ar urma să aibă o cadență de 5.000 de unități pe săptămână. Iar acum, americanii au reușit să atingă această performanță. Continuă lectura „Obiectiv îndeplinit pentru Tesla – 5.000 de unități Model 3 produse într-o singură săptămână”

Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flota electrica pentru linia principala a artistilor prezenti in Romania, in perioada 2-5 august 2018. Continuă lectura „Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival”