Mercedes-Benz EQC poate fi comandat și în România de la 75.922 de euro

Noul SUV electric Mercedes-Benz este pregătit pentru drum. Vorbim despre EQC, un model fabricat la uzina din Bremen, care acum poate fi comandat și în România. Continuă lectura „Mercedes-Benz EQC poate fi comandat și în România de la 75.922 de euro”

Noua generație Audi A1 Sportback pleacă de la 20.290 de euro cu TVA

A doua generație Audi A1 Sportback poate fi comandată și în România, iar cea mai accesibilă versiunea pornește de la 20.290 de euro cu TVA. Noul Audi A1 Sportback are un design cu note masculine și sportive. Grila Singleframe largă, poziționată la nivel jos, alături de prizele de aer insinuate lateral, domină partea din față.

Continuă lectura „Noua generație Audi A1 Sportback pleacă de la 20.290 de euro cu TVA”

Hyundai Ioniq Electric și Hyundai Kona Electric pot fi comandate în România

Gama de vehicule electrice dezvoltată de producătorul sud-croeean Hyundai este disponibilă și pe piața din România. Vorbim despre Hyundai Ioniq Electric și Hyundai Kona Electric. Continuă lectura „Hyundai Ioniq Electric și Hyundai Kona Electric pot fi comandate în România”

Noul Honda CR-V Hybrid poate fi comandat și în România

Honda a publicat lista de prețuri pentru noul CR-V Hybrid. În România, clienții au de ales între o variantă 4×2 și o versiune 4×4. Varianta 4×2 este dispinibilă doar în echiparea Elegance, iar prețul de pornire anunțat de Honda este de 34.000 de euro cu TVA. Continuă lectura „Noul Honda CR-V Hybrid poate fi comandat și în România”

Renault Zoe cu motorul de 110 CP poate fi comandat și în România

Renault Zoe a primit în urmă cu câteva luni un motor ceva mai puternic. Sub numele de R110, unitatea electrică produce 110 cai putere, iar acum versiunea poate fi comandată și pe piața din România. Continuă lectura „Renault Zoe cu motorul de 110 CP poate fi comandat și în România”

Nissan a pregătit un Leaf decapotabil

Fanii mașinilor electrice au avut parte de o surpriză din partea Nissan. Constructorul japonez a lansat o versiune decapotabilă a lui Leaf. Așa cum probabil intuiți, această versiune reprezintă doar un concept și nu va fi comercializat de constructorul japonez. Continuă lectura „Nissan a pregătit un Leaf decapotabil”

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania

Renault a anuntat debutul pe piata din Romania a modelului Zoe cu autonomie de 400 de kilometri. Modelul francez de clasa mica ofera acum o baterie de 41 kWh, pachet care promite o autonomie in ciclul NEDC de 400 de kilometri. In conditii de trafic reale, autonomia va fi de 300 de kilometri. Continuă lectura „Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania”

BMW 530e iPerformance, de la 47.550 de euro fără TVA

BMW 530e iPerformance este disponibil și în România. Prețul de listă anunțat pentru piața locală este de 47.550 de euro fără TVA.

Continuă lectura „BMW 530e iPerformance, de la 47.550 de euro fără TVA”