Noul Honda CR-V Hybrid poate fi comandat și în România

Honda a publicat lista de prețuri pentru noul CR-V Hybrid. În România, clienții au de ales între o variantă 4×2 și o versiune 4×4. Varianta 4×2 este dispinibilă doar în echiparea Elegance, iar prețul de pornire anunțat de Honda este de 34.000 de euro cu TVA. Continuă lectura „Noul Honda CR-V Hybrid poate fi comandat și în România”

Renault Zoe cu motorul de 110 CP poate fi comandat și în România

Renault Zoe a primit în urmă cu câteva luni un motor ceva mai puternic. Sub numele de R110, unitatea electrică produce 110 cai putere, iar acum versiunea poate fi comandată și pe piața din România. Continuă lectura „Renault Zoe cu motorul de 110 CP poate fi comandat și în România”

Nissan a pregătit un Leaf decapotabil

Fanii mașinilor electrice au avut parte de o surpriză din partea Nissan. Constructorul japonez a lansat o versiune decapotabilă a lui Leaf. Așa cum probabil intuiți, această versiune reprezintă doar un concept și nu va fi comercializat de constructorul japonez. Continuă lectura „Nissan a pregătit un Leaf decapotabil”

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania

Renault a anuntat debutul pe piata din Romania a modelului Zoe cu autonomie de 400 de kilometri. Modelul francez de clasa mica ofera acum o baterie de 41 kWh, pachet care promite o autonomie in ciclul NEDC de 400 de kilometri. In conditii de trafic reale, autonomia va fi de 300 de kilometri. Continuă lectura „Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania”

BMW 530e iPerformance, de la 47.550 de euro fără TVA

BMW 530e iPerformance este disponibil și în România. Prețul de listă anunțat pentru piața locală este de 47.550 de euro fără TVA.

Continuă lectura „BMW 530e iPerformance, de la 47.550 de euro fără TVA”

Toyota Prius are un preț de pornire de 28.400 de euro

Cea de-a patra generație Toyota Prius este disponibilă și în România. Modelul producătorului japonez folosește un motor pe benzină de 1,8 litri și unul electric menit să genereze 72 CP și 163 Nm. În total, ansamblul hibrid propus de Toyota oferă 122 de cai putere, iar consumul de carburant anunțat de producător este de doar 3,3 l/100 km.

Continuă lectura „Toyota Prius are un preț de pornire de 28.400 de euro”

BMW i3 și i8 sunt disponibile și în România

BMW România a anunțat că începând din această săptămână, modelele i3 și i8 vor putea fi comandate și pe piața locală. Astfel, BMW i3 pornește de la 37.076 de euro cu tot cu TVA. Pentru această sumă, se vor putea bucura de cei 170 de cai putere ai modelului și de o autonomie maximă de 190 de kilometri.

Continuă lectura „BMW i3 și i8 sunt disponibile și în România”