Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei

Audi e-tron este primul model 100% electric al mărcii cu patru inele. În România, noul e-tron va fi disponibil în prima parte a anului viitor, dar cei interesați pot depunde deja o pre-comandă prin achitarea unui avans de 1.000 de euro.

Continuă lectura „Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei”

Mercedes-Benz EQC, primul SUV electric al constructorului german

In cadrul Salonului Auto de la Paris din 2016, Mercedes-Benz a prezentat pentru prima data EQ, noul brand dedicat mobilitatii electrice. Doi ani mai tarziu, Mercedes-Benz lanseaza EQC – primul SUV complet electric sub brandul EQ.

Continuă lectura „Mercedes-Benz EQC, primul SUV electric al constructorului german”

Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – performanțe mai bune și autonomie în modul electric de până la 80 de kilometri

Portofoliul de motorizări pentru noul BMW X5 va fi extins pe parcursul anului 2019 prin adăugarea unui sistem plug-in hybrid. Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance combină un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive.

Continuă lectura „Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – performanțe mai bune și autonomie în modul electric de până la 80 de kilometri”

Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E vor avea un sistem diesel-electric

Mulți constructori auto mizează pe sisteme hibride, dar marea majoritate folosesc un motor pe benzină și unul electric. Mercedes-Benz s-a gândit să mai anime regulile jocului și să vină pe piață cu un sistem plug-in hybrid care să aibă în componență un motor diesel și unul electric. Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E vor avea un sistem diesel-electric”

Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană

Renault sărbătorește 120 de ani în serviciul clienților săi şi prezintă un concept de vehicul – robot dedicat mobilității la cerere, al cărui design aparte se integrează perfect în mediul urban. Obiectivul care stă în spatele proiectului este de a promova noi modalități dedicate deplasării în jurul orașelor aglomerate.

Continuă lectura „Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană”

Audi a lansat la Geneva prototipul e-tron. Primul model electric Audi este tot mai aproape de debut

Prototipul Audi e-tron oferă un preview al primului model complet electric al brandului cu Patru Inele. Deocamdată, modelul este camuflat intr-o bandă special creată de designerii Audi, al cărei pattern ilustrează sistemul high-voltage drive.

Continuă lectura „Audi a lansat la Geneva prototipul e-tron. Primul model electric Audi este tot mai aproape de debut”

Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a lansat noul SUV electric I-Pace. Modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite performanțe excelente pentru un vehicul electric. Iată care sunt cele mai importante date.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri”

Mitsubishi a prezentat Outlander PHEV facelift

Mitsubishi a pregătit un upgrade pentru SUV-ul Outlander PHEV. Modelul va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie. Estetic, SUV-ul producătorului japonez are acum parte de o grilă nouă, de blocuri optice modificate, în timp ce interiorul se face remarcat prin tapițeria de piele și elementele noi din zona gurilor de ventilație. Continuă lectura „Mitsubishi a prezentat Outlander PHEV facelift”