Mercedes-Benz Vision EQS este prototipul electric expus de nemți la Frankfurt

Mercedes-Benz anticipează lansarea noii generații Clasa S cu ajutorul conceptului EQS. Cel mai probabil, o parte dintre liniile prototipului vor putea fi văzute și pe versiunea de serie a navei amiral, însă exista șanse mari ca noul concept să dea naștere unui model electric de sine stătător.

Continuă lectura „Mercedes-Benz Vision EQS este prototipul electric expus de nemți la Frankfurt”

Volkswagen a prezentat ID.3, primul model electric al companiei din era nouă

Volkswagen a ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Frankfurt prin prezentarea noului ID.3, primul model din familia de electrice ID dezvoltată de producătorul german.

Continuă lectura „Volkswagen a prezentat ID.3, primul model electric al companiei din era nouă”

Mini a prezentat noul Mini Hatch Electric cu motor de 184 CP și autonomie de până la 270 de kilometri

Livrarea spontană a puterii motorului de 135 kW/184 CP, tracţiunea faţă sportivă susţinută şi noul sistem ARB (control continuu pentru limitarea patinării roţilor) oferă noului MINI Cooper SE o agilitate deosebită, în sitlul go-kart MINI.

Continuă lectura „Mini a prezentat noul Mini Hatch Electric cu motor de 184 CP și autonomie de până la 270 de kilometri”

Renault a prezentat noul Zoe

Renault a prezentat noua generație a modelului electric Zoe. Așa cum era de așteptat, micuțul francez a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie modificate. Farurile sunt noi și au fost preluate din portofoliul francezilor, iar stopurile au o semnătură luminoasă nouă.

Continuă lectura „Renault a prezentat noul Zoe”

Audi vine cu update-uri pentru modelul A4. Printre noutăți se numără și motorizări mild-hybrid

Audi a pregătit un update tehnic și estetic pentru A4. Îmbunătățirile sunt aplicate tuturor versiunilor de caroserie, inclusiv variantelor de performanță.

Continuă lectura „Audi vine cu update-uri pentru modelul A4. Printre noutăți se numără și motorizări mild-hybrid”

Opel Grandland X primește o versiune plug-in hybrid cu 300 CP și tracțiune integrală

Opel a publicat primele informații despre noua versiune plug-in hybrid (PHEV) a lui Grandland X. Cel mai mare SUV din gama constructorului german poartă numele de Grandland X Hybrid4 și primește un sistem de propulsie care poate fi încărcat și la priză.

Continuă lectura „Opel Grandland X primește o versiune plug-in hybrid cu 300 CP și tracțiune integrală”

Ford aduce în Europa SUV-ul Explorer. Modelul va fi oferit doar în variantă PHEV

Noul SUV Ford Explorer și-a făcut debutul european în cadrul evenimentului special Go Further, care a avut loc la Amsterdam. Continuă lectura „Ford aduce în Europa SUV-ul Explorer. Modelul va fi oferit doar în variantă PHEV”