Noua generație Skoda Octavia va fi oferită și în versiuni plug-in hybrid

Skoda a prezentat noua generație Octavia. Modelul de clasă compactă dezvoltat de constructorul ceh propune modificări de design, tehnologii de ultimă oră introduse la interior și motorizări pentru toate gusturile.

Continuă lectura „Noua generație Skoda Octavia va fi oferită și în versiuni plug-in hybrid”

Volvo lansează XC40 Recharge, primul model electric al companiei

Volvo a lansat noul XC40 Recharge, primul model electric al producătorului suedez de până acum. După cum o spune și numele, noul model are la bază SUV-ul XC40, dar în locul motoarelor convenționale se află motoare electrice.

Continuă lectura „Volvo lansează XC40 Recharge, primul model electric al companiei”

Audi A7 are variantă plug-in hybrid cu 367 de cai putere

Audi a adus la Salonul Auto de la Frankfurt versiunea plug-in hybrid a lui A7. Modelul constructorului din Ingolstadt este echipat cu un motor pe benzină de 2.0 litri care dezvoltă 252 de cai putere și cu un motor electric care generează încă 105 kW.

Continuă lectura „Audi A7 are variantă plug-in hybrid cu 367 de cai putere”

Mercedes-Benz Vision EQS este prototipul electric expus de nemți la Frankfurt

Mercedes-Benz anticipează lansarea noii generații Clasa S cu ajutorul conceptului EQS. Cel mai probabil, o parte dintre liniile prototipului vor putea fi văzute și pe versiunea de serie a navei amiral, însă exista șanse mari ca noul concept să dea naștere unui model electric de sine stătător.

Continuă lectura „Mercedes-Benz Vision EQS este prototipul electric expus de nemți la Frankfurt”

Volkswagen a prezentat ID.3, primul model electric al companiei din era nouă

Volkswagen a ținut capul de afiș al Salonului Auto de la Frankfurt prin prezentarea noului ID.3, primul model din familia de electrice ID dezvoltată de producătorul german.

Continuă lectura „Volkswagen a prezentat ID.3, primul model electric al companiei din era nouă”

Mini a prezentat noul Mini Hatch Electric cu motor de 184 CP și autonomie de până la 270 de kilometri

Livrarea spontană a puterii motorului de 135 kW/184 CP, tracţiunea faţă sportivă susţinută şi noul sistem ARB (control continuu pentru limitarea patinării roţilor) oferă noului MINI Cooper SE o agilitate deosebită, în sitlul go-kart MINI.

Continuă lectura „Mini a prezentat noul Mini Hatch Electric cu motor de 184 CP și autonomie de până la 270 de kilometri”

Renault a prezentat noul Zoe

Renault a prezentat noua generație a modelului electric Zoe. Așa cum era de așteptat, micuțul francez a fost echipat cu o serie de elemente de caroserie modificate. Farurile sunt noi și au fost preluate din portofoliul francezilor, iar stopurile au o semnătură luminoasă nouă.

Continuă lectura „Renault a prezentat noul Zoe”

Audi vine cu update-uri pentru modelul A4. Printre noutăți se numără și motorizări mild-hybrid

Audi a pregătit un update tehnic și estetic pentru A4. Îmbunătățirile sunt aplicate tuturor versiunilor de caroserie, inclusiv variantelor de performanță.

Continuă lectura „Audi vine cu update-uri pentru modelul A4. Printre noutăți se numără și motorizări mild-hybrid”