Volkswagen ID Buggy ajunge la Geneva în versiune electrică

În anii 50′-60′, în California se năștea conceptul de Beach Buggy. După aproape 70 de ani de la debut, Volkswagen readuce în prim-plan acest concept cu ajutorul prototipului ID Buggy.

Continuă lectura „Volkswagen ID Buggy ajunge la Geneva în versiune electrică”

Mercedes-Benz EQV este o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric

Deși au trecut doar câteva săptămâni de la prezentarea noului Clasa V, Mercedes-Benz a decis să lanseze conceptul EQV. Nemții ne spun că EQV reprezintă o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric.

Continuă lectura „Mercedes-Benz EQV este o variantă de pre-serie a viitorului Clasa V electric”

Honda a prezentat la Geneva noul E Prototype, o versiune de pre serie a unui viitor model electric

Honda a ales Salonul Auto de la Geneva pentru a prezenta o variantă de pre serie a unui viitor model electric de oraș. Noul vehicul se numește E Prototype și este derivat din conceptul Urban EV, prezentat în urmă cu un an.

Continuă lectura „Honda a prezentat la Geneva noul E Prototype, o versiune de pre serie a unui viitor model electric”

Polestar 2 oferă 408 CP și are o autonomie de 500 de kilometri

Polestar 2 este primul model electric dezvoltat de divizia constructorului Volvo și, totodată, al doilea model din gama Polestar. Vehiculul electric a fost conceput pentru a duce un duel de la egal la egal cu Model 3.

Continuă lectura „Polestar 2 oferă 408 CP și are o autonomie de 500 de kilometri”

Kia a prezentat la Geneva noile Niro Hybrid și Niro Plug-in Hybrid facelift

Kia a adus o serie de îmbunătățiri gamei Niro, cea mai bine vândută familie de crossovere electrice a sa. Designul reîmprospătat aliniază variantele Hybrid și Plug-in Hybrid ale gamei cu noul model 100% electric e-Niro.

Continuă lectura „Kia a prezentat la Geneva noile Niro Hybrid și Niro Plug-in Hybrid facelift”

Hyundai a prezentat Ioniq Hybrid și Ioniq Plug-in Hybrid facelift

Hyundai a publicat primele imagini și detalii cu Ioniq Hybrid și Ioniq Plug-in Hybrid facelift. Cele două versiuni au primit modificări estetice minore, principalele noutăți fiind la nivelul tehnologiilor și a sistemelor de asistență. Continuă lectura „Hyundai a prezentat Ioniq Hybrid și Ioniq Plug-in Hybrid facelift”

Ford prezintă Mondeo Wagon Hybrid facelift

Ford a publicat primele poze și detalii referitoare la faceliftul aplicat modelului de segement mediu Mondeo. Atât sedanul, cât și break-ul au primit acum o grilă frontală ușor restilizată, cu lumini de ceață cu LED și cu o fustiță nouă pentru spoilerul fontal.

Continuă lectura „Ford prezintă Mondeo Wagon Hybrid facelift”