Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E vor avea un sistem diesel-electric

Mulți constructori auto mizează pe sisteme hibride, dar marea majoritate folosesc un motor pe benzină și unul electric. Mercedes-Benz s-a gândit să mai anime regulile jocului și să vină pe piață cu un sistem plug-in hybrid care să aibă în componență un motor diesel și unul electric. Continuă lectura „Mercedes-Benz Clasa C și Clasa E vor avea un sistem diesel-electric”

Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană

Renault sărbătorește 120 de ani în serviciul clienților săi şi prezintă un concept de vehicul – robot dedicat mobilității la cerere, al cărui design aparte se integrează perfect în mediul urban. Obiectivul care stă în spatele proiectului este de a promova noi modalități dedicate deplasării în jurul orașelor aglomerate.

Continuă lectura „Renault EZ-GO – francezii au prezentat un nou concept de mobilitate urbană”

Audi a lansat la Geneva prototipul e-tron. Primul model electric Audi este tot mai aproape de debut

Prototipul Audi e-tron oferă un preview al primului model complet electric al brandului cu Patru Inele. Deocamdată, modelul este camuflat intr-o bandă special creată de designerii Audi, al cărei pattern ilustrează sistemul high-voltage drive.

Continuă lectura „Audi a lansat la Geneva prototipul e-tron. Primul model electric Audi este tot mai aproape de debut”

Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a lansat noul SUV electric I-Pace. Modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite performanțe excelente pentru un vehicul electric. Iată care sunt cele mai importante date.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri”

Mitsubishi a prezentat Outlander PHEV facelift

Mitsubishi a pregătit un upgrade pentru SUV-ul Outlander PHEV. Modelul va fi prezentat cu ocazia Salonului Auto de la Geneva din martie. Estetic, SUV-ul producătorului japonez are acum parte de o grilă nouă, de blocuri optice modificate, în timp ce interiorul se face remarcat prin tapițeria de piele și elementele noi din zona gurilor de ventilație. Continuă lectura „Mitsubishi a prezentat Outlander PHEV facelift”

Volvo V60 a fost prezentat oficial și oferă versiuni PHEV

Volvo a prezentat noul V60, model care va fi expus în cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie. Noul V60 este construit pe platforma SPA, aceeași arhitectură pe care suedezii asamblează modelele S90, V90, XC90 și XC60. Continuă lectura „Volvo V60 a fost prezentat oficial și oferă versiuni PHEV”

Fisker Emotion a fost prezentat oficial. Modelul are o autonomie de 650 de kilometri

Fisker a prezentat modelul Emotion in cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas. Noul Emotion este un sedan sportiv electric care promite o autonomie de 650 de kilometri cu un singur plin. Continuă lectura „Fisker Emotion a fost prezentat oficial. Modelul are o autonomie de 650 de kilometri”