Prototipul viitorul SUV electric BMW iNext a fost filmat în timpul testelor

BMW pregătește un nou model electric, iar acesta a fost anticipat în urmă cu câteva luni de conceptul iNext. Acum, unul dintre prototipurile pregătite de germani a fost filmat în timpul testelor de iarnă desfășurate în zona de nord a Europei. Continuă lectura „Prototipul viitorul SUV electric BMW iNext a fost filmat în timpul testelor”

Primul teaser video cu viitorul Audi e-tron Sportback

Audi a publicat primul teaser video cu un prototip de test e-tron Sportback. Viitorul SUV coupe electric pregătit de constructorul german va avea caracteristicile lui Audi e-tron quattro, primul model electric al producătorului german care face parte din familia e-tron. Continuă lectura „Primul teaser video cu viitorul Audi e-tron Sportback”

Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit

Britanicii de la CarWow au pregătit un nou drag race între două modele complet diferite. Aceștia au adus pe circuit un Tesla Model X în versiunea P100D și un Lamborghini Aventador. Continuă lectura „Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit”

Viitorul Mercedes-Benz GLE PHEV, spionat pe circuitul de la Nurburgring

Noua generație Mercedes-Benz GLE a fost prezentată în urmă cu câteva săptămâni. SUV-ul producătorului german este oferit doar cu două motorizări (diesel și benzină), dar în scurt timp, Mercedes-Benz va veni pe piață și cu o versiune plug-in hybrid. Continuă lectura „Viitorul Mercedes-Benz GLE PHEV, spionat pe circuitul de la Nurburgring”

Video – Porsche testează viitorul Taycan pe circuit

Porsche Taycan, primul model electric al mărcii din Stuttgart va fi lansat în 2019, cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt.

Dar până atunci, nemții au intrat pe circuitul de la Nurburgring pentru o nouă serie de teste, iar fotografii spion nu l-au scăpat din „priviri”. Un lucru cu totul și cu totul ciudat îl constituie terminațiile sistemului de evacuare, dar nemții apelează la această metodă doar pentru a „păcăli” aparatele foto și pentru a ascunde designul final.

Noul Porsche Taycan va fi oferit în mai multe versiuni de putere și autonomie, cel mai potent urmând să vină cu 600 de cai putere.

Clip video spion cu Audi e-tron prototype

Audi va lansa primul SUV electric din gamă la finalul acestui an. Modelul se numește e-tron și a fost anticipat până în acest moment de un concept lansat în 2015. Anul acesta, la Geneva, nemții au venit cu o versiune și mai aproape de cea de serie, pe care au botezat-o e-tron prototype.

Acum, unul dintre prototipuri a fost zărit pe circuitul de la Nurburgring în timpul testelor. Iată cum se descurcă SUV-ul electric Audi pe cel mai dur circuit din Europa.

Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul

Tesla spune că un Model 3 în varianta RWD accelerează de la 0 la 96 km/h (60 mile pe oră) în 5.1 secunde. Dar cei din cadrul DragTimes au realizat un test propriu și au descoperit că noul Model 3 poate accelera de la 0 la 96 km/h în 4.66 de secunde. Iată și clipul video.

Continuă lectura „Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul”

Faraday Future a mai publicat un teaser cu viitorul SUV electric

Start-upul Faraday Future vrea să ne pună și mai mult mintea la treabă. Oficialii au mai lansat un teaser video cu viitorul SUV electric. Modelul va fi prezentat în mod oficial în cadrul Consumer Electronics Show (CES), eveniment care va debuta la jumătatea lunii ianuarie. În noul teaser, Faraday Future ne oferă ceva mai multe detalii cu privire la designul blocurilor optice.

Continuă lectura „Faraday Future a mai publicat un teaser cu viitorul SUV electric”