Clip video spion cu Audi e-tron prototype

Audi va lansa primul SUV electric din gamă la finalul acestui an. Modelul se numește e-tron și a fost anticipat până în acest moment de un concept lansat în 2015. Anul acesta, la Geneva, nemții au venit cu o versiune și mai aproape de cea de serie, pe care au botezat-o e-tron prototype.

Acum, unul dintre prototipuri a fost zărit pe circuitul de la Nurburgring în timpul testelor. Iată cum se descurcă SUV-ul electric Audi pe cel mai dur circuit din Europa.

Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul

Tesla spune că un Model 3 în varianta RWD accelerează de la 0 la 96 km/h (60 mile pe oră) în 5.1 secunde. Dar cei din cadrul DragTimes au realizat un test propriu și au descoperit că noul Model 3 poate accelera de la 0 la 96 km/h în 4.66 de secunde. Iată și clipul video.

Continuă lectura „Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul”

Faraday Future a mai publicat un teaser cu viitorul SUV electric

Start-upul Faraday Future vrea să ne pună și mai mult mintea la treabă. Oficialii au mai lansat un teaser video cu viitorul SUV electric. Modelul va fi prezentat în mod oficial în cadrul Consumer Electronics Show (CES), eveniment care va debuta la jumătatea lunii ianuarie. În noul teaser, Faraday Future ne oferă ceva mai multe detalii cu privire la designul blocurilor optice.

Continuă lectura „Faraday Future a mai publicat un teaser cu viitorul SUV electric”

Opel Ampera-e își promovează atuurile cu o reclamă destul de ciudată

Opel a lansat un nou clip de promovare pentru Ampera-e. Modelul scoate în evidență autonomia lui Ampera-e cu ajutorul unor gândăcei. Doar că, unul dintre personajele principale moare. Continuă lectura „Opel Ampera-e își promovează atuurile cu o reclamă destul de ciudată”

Leonardo DiCaprio și Elon Musk, protagonișii unui documentar despre poluare

În primul episod al Before the Flood, seria filmată de National Geographic, protagoniștii principali sunt Leonardo DiCaprio și Elon Musk. Actorul îi face o vizită șefului Tesla Motors și discută despre energia regenerabilă.

Continuă lectura „Leonardo DiCaprio și Elon Musk, protagonișii unui documentar despre poluare”

Șoferul unui Tesla Model S se lasă dus de Autopilot și trage un pui de somn în plin trafic

Toți știm că sistemul Autopilot gândit de Tesla Motors este unul destul de avansat, doar că încă nu este unul complet autonom. Continuă lectura „Șoferul unui Tesla Model S se lasă dus de Autopilot și trage un pui de somn în plin trafic”