Audi e-tron GT a fost prezentat la Los Angeles

Audi a prezentat conceptul electric e-tron GT în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Prototipul constructorului din Ingolstadt este cel de-al treilea concept care face parte din familia e-tron, iar versiunea de serie va fi gata până în 2020.

Continuă lectura „Audi e-tron GT a fost prezentat la Los Angeles”

Audi A3 Sportback e-tron a fost scos din gama constructorului german

Audi A3 Spoertback e-tron a fost primul model plug-in hybrid dezvoltat de producătorul german. De curând, reprezentanții constructorului auto au anunțat că vor elimina din gamă versiunea plug-in hybrid a modelului de clasă compactă. Continuă lectura „Audi A3 Sportback e-tron a fost scos din gama constructorului german”

Audi creează primul său conceptcar pentru un film de animaţie hollywoodian

Audi dezvoltă un conceptcar futurist pentru marile ecrane: Audi RSQ e-tron. Este un automobil imaginar, creat special pentru filmul de animaţie „Spies in Disguise” produs de Twentieth Century Fox. Continuă lectura „Audi creează primul său conceptcar pentru un film de animaţie hollywoodian”

Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT

Audi pregătește un nou model electric, iar conceptul e-tron GT va sta la baza acestuia. Acum, britanicii au reușit să „pună mâna” pe o serie de informații noi referitoare la versiunea de serie a sportivului german. Continuă lectura „Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT”

Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei

Audi e-tron este primul model 100% electric al mărcii cu patru inele. În România, noul e-tron va fi disponibil în prima parte a anului viitor, dar cei interesați pot depunde deja o pre-comandă prin achitarea unui avans de 1.000 de euro.

Continuă lectura „Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei”

Audi PB18 e-tron este un concept electric cu 680 de cai putere

Audi a prezentat în cadrul Monterey Car Week noul concept Audi PB18 e-tron. Prototipul reprezintă viziunea constructorului german asupra unui viitor model sport cu sistem electric de propulsie.

Continuă lectura „Audi PB18 e-tron este un concept electric cu 680 de cai putere”

Test de recuperare pentru prototipul Audi e-tron și informații noi

Prototipul Audi e-tron combină puterea enormă cu eficiența foarte ridicată. Generând o putere totală de până la 300 kW, SUV-ul de lux, cu propulsie pur electrică, accelerează de la 0 la 100 km/h în mai puțin de șase secunde. În ciclul de testare WLTP, mașina a parcurs peste 400 de kilometri cu bateria complet încărcată. Un important factor pentru această autonomie mare este cel mai inovator concept de recuperare între modelele concurente. SUV-ul electric a demonstrat acest fapt într-o manieră impresionantă, pe muntele american Pikes Peak. Continuă lectura „Test de recuperare pentru prototipul Audi e-tron și informații noi”

Audi a început producția de motoare electrice în Ungaria

Pentru Audi Ungaria începe acum o nouă eră. Marți a fost lansată oficial producția de motoare electrice la unitatea din Gyor. Compania a investit o sumă de două cifre de ordinul milioanelor pentru a construi și
echipa unitatea de producție. În prezent, în această divizia nouă, lucrează circa 100 de persoane. Continuă lectura „Audi a început producția de motoare electrice în Ungaria”

Imagini cu interiorul lui Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de nemți

Audi a publicat primele imagini cu interiorul versiunii de serie a SUV-ului electric e-tron. Așa cum era anunțat inițial, viitorul Audi e-tron renunță la oglinzile retrovizoare exterioare convenționale și trece la camere video.

Continuă lectura „Imagini cu interiorul lui Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de nemți”

Viitorul Audi e-tron va fi primul model cu camere video integrate în oglinzile laterale

Noul Audi e-tron, SUV-ul electric pregătit de Audi, va fi prezentat oficial pe 30 august. Dar până atunci, nemții ne trezesc interesul cu o serie de informații interesante despre viitorul e-tron. Continuă lectura „Viitorul Audi e-tron va fi primul model cu camere video integrate în oglinzile laterale”