Audi a publicat primele imagini teaser cu noul concept Q4 e-tron

În cadrul Salonului Auto de la Geneva din luna martie, Audi va prezenta noul concept Q4 e-tron. Cel mai probabil, SUV-ul pregătit de nemți anunță un viitorul model de serie 100% electric. Continuă lectura „Audi a publicat primele imagini teaser cu noul concept Q4 e-tron”

FC Bayern a făcut cunoștință cu noul Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de producătorul german

FC Bayern a fost unul dintre primii parteneri Audi care a testat noul SUV electric Audi e-tron. Antrenorii și jucătorii clubului de fotbal cu numeroase recorduri la activ au avut ocazia să experimenteze SUV-ul electric polivalent, la Aeroportul din Munchen. Continuă lectura „FC Bayern a făcut cunoștință cu noul Audi e-tron, SUV-ul electric dezvoltat de producătorul german”

Noua generație Audi A1 Sportback pleacă de la 20.290 de euro cu TVA

A doua generație Audi A1 Sportback poate fi comandată și în România, iar cea mai accesibilă versiunea pornește de la 20.290 de euro cu TVA. Noul Audi A1 Sportback are un design cu note masculine și sportive. Grila Singleframe largă, poziționată la nivel jos, alături de prizele de aer insinuate lateral, domină partea din față.

Continuă lectura „Noua generație Audi A1 Sportback pleacă de la 20.290 de euro cu TVA”

Audi e-tron GT a fost prezentat la Los Angeles

Audi a prezentat conceptul electric e-tron GT în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Prototipul constructorului din Ingolstadt este cel de-al treilea concept care face parte din familia e-tron, iar versiunea de serie va fi gata până în 2020.

Continuă lectura „Audi e-tron GT a fost prezentat la Los Angeles”

Audi A3 Sportback e-tron a fost scos din gama constructorului german

Audi A3 Spoertback e-tron a fost primul model plug-in hybrid dezvoltat de producătorul german. De curând, reprezentanții constructorului auto au anunțat că vor elimina din gamă versiunea plug-in hybrid a modelului de clasă compactă. Continuă lectura „Audi A3 Sportback e-tron a fost scos din gama constructorului german”

Audi creează primul său conceptcar pentru un film de animaţie hollywoodian

Audi dezvoltă un conceptcar futurist pentru marile ecrane: Audi RSQ e-tron. Este un automobil imaginar, creat special pentru filmul de animaţie „Spies in Disguise” produs de Twentieth Century Fox. Continuă lectura „Audi creează primul său conceptcar pentru un film de animaţie hollywoodian”

Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT

Audi pregătește un nou model electric, iar conceptul e-tron GT va sta la baza acestuia. Acum, britanicii au reușit să „pună mâna” pe o serie de informații noi referitoare la versiunea de serie a sportivului german. Continuă lectura „Informații noi despre viitorul model electric Audi e-tron GT”

Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei

Audi e-tron este primul model 100% electric al mărcii cu patru inele. În România, noul e-tron va fi disponibil în prima parte a anului viitor, dar cei interesați pot depunde deja o pre-comandă prin achitarea unui avans de 1.000 de euro.

Continuă lectura „Audi a prezentat noul e-tron, primul SUV electric al companiei”

Audi PB18 e-tron este un concept electric cu 680 de cai putere

Audi a prezentat în cadrul Monterey Car Week noul concept Audi PB18 e-tron. Prototipul reprezintă viziunea constructorului german asupra unui viitor model sport cu sistem electric de propulsie.

Continuă lectura „Audi PB18 e-tron este un concept electric cu 680 de cai putere”