BMW a demarat testele cu prototipul iNext. Versiunea de serie a SUV-ului electric debutează în 2021

BMW a publicat primele imagini realizate în timpul testelor cu prototipul lui iNext. Testele s-au desfășurat la Cercul Polar, în cadrul centrului din localitatea suedeză Arjeplog.

Continuă lectura „BMW a demarat testele cu prototipul iNext. Versiunea de serie a SUV-ului electric debutează în 2021”

BMW i3, cel mai vândut model electric din România în 2018

Programul Rabla Plus a reușit să își atingă scopul în 2018, iar acest lucru se poate vedea în vânzările înregistrate în dreptul vehiculelor electrificate de la nivelul țării noastre. Continuă lectura „BMW i3, cel mai vândut model electric din România în 2018”

BMW a livrat cea mai mare flotă de PHEV din România

Pe cursul acestui an, grupul de companii Teaha s-a orientat către reînnoirea parcului de automobile cu modele BMW plug-in hybrid. Până la final de an vor fi achiziţionate 10 modele cu o valoare totală de peste 700.000 Euro: şapte modele BMW Seria 2 Active Tourer 225xe, un BMW Seria 5 530e, un BMW X5 xDrive40e şi un BMW 740Le xDrive. Aceasta este cea mai importantă achiziţie a unei flote de automobile plug-in hybrid în România, până în acest moment. Continuă lectura „BMW a livrat cea mai mare flotă de PHEV din România”

BMW aniversează 25 de ani de imprimare 3D

BMW sărbătoreşte 25 de ani de la introducerea producţiei aditive în companie. Metodele de producţie aditivă, care au devenit mult mai cunoscute sub termenul comun „imprimare 3D”, sunt printre principalele metode de producţie ale viitorului. Continuă lectura „BMW aniversează 25 de ani de imprimare 3D”

BMW Romania a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor

BMW Group România oferă proprietarilor de modele MINI şi BMW posibilitatea să verifice gratuit şi simplu dacă automobilele pe care le deţin sunt afectate de acţiuni tehnice sau rechemări în service. Ulterior, clienţii se pot adresa oricărui service autorizat şi pot obţine informaţiile relevante şi se pot programa pentru eventuale remedieri, toate realizate gratuit. Continuă lectura „BMW Romania a creat un serviciu online pentru verificarea automobilelor”

BMW a prezentat Vision iNext, conceptul care în 2021 debutează în versiune de serie

„BMW Vision iNEXT reprezintă o nouă eră a plăcerii de a conduce”, a declarat Harald Krüger, preşedintele Consiliului de Administraţie al BMW AG. „Aceast concept subliniază rolul de lider pe care îl joacă Germania în viitorul mobilităţii.”

Continuă lectura „BMW a prezentat Vision iNext, conceptul care în 2021 debutează în versiune de serie”

Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen

Scena este pregătită pentru monopostul şi echipa pe care BMW le va alinia în Campionatul FIA Formula E ABB odată cu Sezonul 5. BMW i Motorsport a prezentat noul BMW iFE.18 şi noua echipă BMW i Andretti Motorsport în clădirea Double Cone a BMW Welt din München (Germania).

Continuă lectura „Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen”

Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – performanțe mai bune și autonomie în modul electric de până la 80 de kilometri

Portofoliul de motorizări pentru noul BMW X5 va fi extins pe parcursul anului 2019 prin adăugarea unui sistem plug-in hybrid. Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance combină un motor pe benzină, cu şase cilindri dispuşi în linie şi tehnologie BMW TwinPower Turbo, cu cea mai recentă tehnologie BMW eDrive.

Continuă lectura „Noul BMW X5 xDrive45e iPerformance – performanțe mai bune și autonomie în modul electric de până la 80 de kilometri”

Grupul BMW a vândut peste 46.000 de vehicule electrificate în primele cinci luni

De la începutul anului și până la finalul lunii mai, grupul BMW a vândut peste un milion de mașini, înregistrând o creștere ușoară de doar 1.6 procente. Continuă lectura „Grupul BMW a vândut peste 46.000 de vehicule electrificate în primele cinci luni”

Producția modelelor BMW i va crește – 200 de unități vor fi produse zilnic la uzina din Leipzig

BMW este unul dintre producătorii care a luat foarte în serios ideea mașinilor electrice și hibride. Nemții anunță că uzina din Leipzig, cea care este răspunzătoare pentru fabricarea modelelor din gama i, va trece printr-un proces de extindere și modernizare. Continuă lectura „Producția modelelor BMW i va crește – 200 de unități vor fi produse zilnic la uzina din Leipzig”