BMW Group şi Daimler AG îşi unesc serviciile de mobilitate

BMW Group şi Daimler AG îşi unesc forţele pentru a oferi clienţilor o singură sursă pentru serviciile sustenabile de mobilitate urbană. Cele două companii au semnat, astăzi, un acord de a-şi unifica afacerile cu servicii de mobilitate. Continuă lectura „BMW Group şi Daimler AG îşi unesc serviciile de mobilitate”

BMW Group investeşte 200 de milioane de euro în Centrul de Competenţă pentru Celule de Baterii

BMW Group continuă să se concentreze asupra implementării strategiei sale de mobilitate electrică, compania concentrând toată competenţa sa tehnologică referitoare la celulele de baterii într-un un nou centru de competenţă. Continuă lectura „BMW Group investeşte 200 de milioane de euro în Centrul de Competenţă pentru Celule de Baterii”

BMW a prezentat i8 Roadster și i8 Coupe facelift

BMW a prezentat noul i8 Roadster și i8 Coupe facelift în timpul Salonului Auto de la Los Angeles. Asemeni coupe-ului, noul i8 Roadster se bazează pe arhitectura LifeDrive a automobilului, cu şasiu din aluminiu şi celulă a pasagerilor din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP). Tehnologia BMW eDrive optimizată suplimentar, include o baterie de înaltă tensiune cu o capacitate crescută semnificativ şi un motor electric mai puternic.

Continuă lectura „BMW a prezentat i8 Roadster și i8 Coupe facelift”

Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est

Partenerii din cadrul consorţiului NEXT-E au semnat, azi, la Tallinn, în cadrul evenimentului Digital Transport Day, un acord de finanţare cu INEA (Innovation and Networks Executive Agency), care va face posibilă construirea unei reţele de încărcare pentru autovehicule electrice în şase ţări din Europa Centrală şi de Est: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi România. Continuă lectura „Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est”

BMW a produs 100.000 de exemplare i3

Automobilul BMW i3 cu numărul 100.000 a ieşit de pe linia de producţie a uzinei din Leipzig în această săptămână. BMW i3 a jucat un rol important în transformarea BMW Group într-unul dintre cei mai de succes furnizori de automobile electrificate din lume. Continuă lectura „BMW a produs 100.000 de exemplare i3”

BMW i3 facelift – Modificări stilistice minore și o versiune i3S

BMW a lansat versiunea facelift a lui i3. Cel mai bine vândut automobil electric premium din clasa lui la nivel mondial primește o serie de modificări estetice minore, dar care au rolul de a stârni și mai mult interesul potențialilor clienți.

Continuă lectura „BMW i3 facelift – Modificări stilistice minore și o versiune i3S”

BMW a publicat un nou teaser video cu viitorul i8 Roadster

BMW a mai publicat un teaser video cu viitorul i8 Roadster. Modelul constructorului german va avea un design influențat de versiunea facelift a lui i8, iar din informațiile vehiculate în piață, debutul va avea loc în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Continuă lectura „BMW a publicat un nou teaser video cu viitorul i8 Roadster”