Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen

Scena este pregătită pentru monopostul şi echipa pe care BMW le va alinia în Campionatul FIA Formula E ABB odată cu Sezonul 5. BMW i Motorsport a prezentat noul BMW iFE.18 şi noua echipă BMW i Andretti Motorsport în clădirea Double Cone a BMW Welt din München (Germania).

Continuă lectura „Debut in Formula E: BMW iFE.18 si echipa BMW i Andretti Motorsport au fost lansate la Munchen”

Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E

Renault își continuă dominația în al treilea sezon al campionatului de Formula E. Performanţa şi energia Renault e.dams au fost recompensate în mod corespunzător cu al treilea titlu câştigat de echipă în cadrul campionatului FIA de Formula E. Continuă lectura „Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E”

Porsche a anunțat că se retrage din Mondialul de Anduranță și trece în Formula E

Începând cu anul 2019, o echipă de la fabrica Porsche va concura la
Formula E. Ca urmare, compania își va încheia participarea în clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranță FIA WEC, la sfârșitul sezonului 2017. Porsche își va menține focusul pe cursele GT internaționale. Continuă lectura „Porsche a anunțat că se retrage din Mondialul de Anduranță și trece în Formula E”

Constructorii germani dau DTM-ul pe Formula E

Audi, BMW și Mercedes-Benz, cei trei producători angrenați în Campionatul German de Turisme, își îndreaptă atenția și către Formula E. Campionatul dedicat monoposturilor electrice a debutat în 2014, iar mulți dintre cei care au echipe angrenate acolo dezvoltă tehnologii care mai apoi pot fi integrate pe mașinile de stradă.

Continuă lectura „Constructorii germani dau DTM-ul pe Formula E”

Enel semnează un parteneriat cu Formula E

Enel a făcut echipă cu Formula E (primul campionat de motorsport complet electric) și anunță semnarea unui acord pentru a deveni Partener Energetic Global Oficial al campionatului. Anunțul a fost făcut în cadrul unui eveniment care a avut loc astăzi la Muzeul Național MAXXI al Artelor din Secolului 21, din Roma.

Continuă lectura „Enel semnează un parteneriat cu Formula E”