Norvegienii fac coadă pentru Hyundai Kona Electric. 20.000 de comenzi, dar anul acesta vor fi onorate doar 2.500

Norvegia este una dintre statele din Europa in care mașinile electrice au prins. Doar în primele trei luni ale anului, norvegienii au înmatriculat 9.700 de mașini electrice. Continuă lectura „Norvegienii fac coadă pentru Hyundai Kona Electric. 20.000 de comenzi, dar anul acesta vor fi onorate doar 2.500”

Hyundai aduce în Las Vegas un concept care funcționează cu pile de combustie

Kia și Hyundai au ales să vină cu câteva premiere în cadrul Consumer Electronic Show din Las Vegas. Dacă producătorul Kia o să prezinte un Niro EV, Hyundai promite să aducă în Las Vegas noul FCEV (Fuel Cell Electric Vehicle).

Continuă lectura „Hyundai aduce în Las Vegas un concept care funcționează cu pile de combustie”

Hyundai Ioniq Electric ajunge în Amsterdam în flota unui serviciu de car-sharing

Hyundai promovează noul Ioniq Electric cu ajutorul serviciilor de car-sharing. Asiaticii au deschis în Amsterdam un astfel de serviciu, iar o flotă de 100 de exemplare Ioniq Electric sunt la dispoziția olandezilor. Continuă lectura „Hyundai Ioniq Electric ajunge în Amsterdam în flota unui serviciu de car-sharing”

Hyundai vrea să lanseze 3 modele electrice până în 2022

Hyundai a pus gând rău constructorilor din Europa și are în plan dezvoltarea consistentă în două direcții. Una dintre acestea o constitie segmentul SUV, iar cea de-a doua este reprezentată de segmentul mașinilor electrice. Continuă lectura „Hyundai vrea să lanseze 3 modele electrice până în 2022”

Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va avea o autonomie de peste 390 de kilometri

Hyundai are o strategie clară cu privire la viitorul modelelor sale: cât mai multe electrice și cât mai repede. Și proaspătul SUV Kona nu scapă de această strategie. Continuă lectura „Versiunea electrică a lui Hyundai Kona va avea o autonomie de peste 390 de kilometri”

Hyundai FE Fuel Cell – Pile de hidrogen și autonomie de 800 de kilometri

Hyundai a prezentat conceptul FE Fuel Cell în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Numele prototipului provine de la Future Eco și promite un sistem de propulsie „verde” pe bază de hidrogen.

Continuă lectura „Hyundai FE Fuel Cell – Pile de hidrogen și autonomie de 800 de kilometri”