Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flota electrica pentru linia principala a artistilor prezenti in Romania, in perioada 2-5 august 2018. Continuă lectura „Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival”

Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a lansat noul SUV electric I-Pace. Modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite performanțe excelente pentru un vehicul electric. Iată care sunt cele mai importante date.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri”

Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute

Jaguar se apropie de finalul procesului de dezvoltare pentru versiunea de serie a SUV-ului electric I-Pace. Modelul va fi prezentat pe 1 martie, iar mai apoi, publicul larg în va putea admira în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Continuă lectura „Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute”

Versiunea de serie Jaguar I-Pace va debuta la Frankfurt

Jaguar F-Pace, primul SUV al constuctorului britanic, se bucură de un succes răsunător. Dar Jaguar nu se oprește aici. Oficialii britanici vor aduce în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, versiunea de serie a lui I-Pace. Continuă lectura „Versiunea de serie Jaguar I-Pace va debuta la Frankfurt”

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al britanicilor, va avea și o variantă de performanță

În urmă cu câteva zile v-am prezentat primele imagini și detalii despre noul concept Jaguar I-Pace. Astăzi, oficialii producătorului britanic au fost prezenți în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles și au răspuns întrebărilor venite din parte jurnaliștilor.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al britanicilor, va avea și o variantă de performanță”

Jaguar I-Pace, conceptul care anunță primul SUV electric al companiei

Jaguar va expune noul I-Pace Concept în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Prototipul va sta la baza unui viitor model de serie, produs pe care îl vom vedea pe piață în următoarele 18 luni.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace, conceptul care anunță primul SUV electric al companiei”