Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute

Jaguar se apropie de finalul procesului de dezvoltare pentru versiunea de serie a SUV-ului electric I-Pace. Modelul va fi prezentat pe 1 martie, iar mai apoi, publicul larg în va putea admira în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Continuă lectura „Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute”

Viitorul Jaguar XJ ar putea veni într-o versiune 100% electrică

În 2018, Jaguar celebrează 50 de ani de la debutul lui XJ, vârful de gamă care guvernează brandul. Zvonurile spun că în 2018 vom vedea și o nouă generație a lui XJ, dar ce este și mai important încă nu v-am spus. Continuă lectura „Viitorul Jaguar XJ ar putea veni într-o versiune 100% electrică”

Jaguar promite un succesor electrificat pentru F-Type

Jaguar F-Type este un model cunoscut pentru sportivitatea de care dă dovadă, iar britanicii nu au de gând să schimbe prea curând acest lucru. În ciuda faptului că SUV-urile acaparează piața, oficialii Jaguar confirmă că vom avea un succesor pentru F-Type. Continuă lectura „Jaguar promite un succesor electrificat pentru F-Type”

Versiunea de serie Jaguar I-Pace va debuta la Frankfurt

Jaguar F-Pace, primul SUV al constuctorului britanic, se bucură de un succes răsunător. Dar Jaguar nu se oprește aici. Oficialii britanici vor aduce în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt, versiunea de serie a lui I-Pace. Continuă lectura „Versiunea de serie Jaguar I-Pace va debuta la Frankfurt”

Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al britanicilor, va avea și o variantă de performanță

În urmă cu câteva zile v-am prezentat primele imagini și detalii despre noul concept Jaguar I-Pace. Astăzi, oficialii producătorului britanic au fost prezenți în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles și au răspuns întrebărilor venite din parte jurnaliștilor.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace, SUV-ul electric al britanicilor, va avea și o variantă de performanță”

Jaguar I-Pace, conceptul care anunță primul SUV electric al companiei

Jaguar va expune noul I-Pace Concept în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Prototipul va sta la baza unui viitor model de serie, produs pe care îl vom vedea pe piață în următoarele 18 luni.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace, conceptul care anunță primul SUV electric al companiei”

Jaguar E-Pace va fi primul electric al britanicilor

În urmă cu câteva luni am tot auzit zonuri cu privire la un nou SUV în gama Jaguar. Informațiile de atunci sunt susținute de un nou raport venit din partea celor de la Autocar. Conform publicației britanice, E-Pace (nume neconfirmat) a primit undă verde din partea conducerii.

Continuă lectura „Jaguar E-Pace va fi primul electric al britanicilor”