Jaguar E-Type renaște sub formă electrică din 2020

În 2017, Jaguar a prezentat conceptul E-Type Zero, o versiune modernă a clasicului E-Type. Dacă la nivel de caroserie, lucrurile erau aproape identice cu cele folosite de britanici în trecut, sub capotă, motoarele pe benzină au fost înlocuite cu un propulsor electric. Continuă lectura „Jaguar E-Type renaște sub formă electrică din 2020”

Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival

Jaguar devine primul partener auto al renumitului festival Untold care va asigura o flota electrica pentru linia principala a artistilor prezenti in Romania, in perioada 2-5 august 2018. Continuă lectura „Jaguar este partener auto al Untold 2018 – SUV-ul electric I-Pace este vedeta viitorului festival”

Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri

Jaguar a lansat noul SUV electric I-Pace. Modelul va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva și promite performanțe excelente pentru un vehicul electric. Iată care sunt cele mai importante date.

Continuă lectura „Jaguar I-Pace are 400 de cai putere și autonomie de 480 de kilometri”

Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute

Jaguar se apropie de finalul procesului de dezvoltare pentru versiunea de serie a SUV-ului electric I-Pace. Modelul va fi prezentat pe 1 martie, iar mai apoi, publicul larg în va putea admira în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Continuă lectura „Jaguar I-Pace se va putea încărca de la 0 la 80% în 45 de minute”

Viitorul Jaguar XJ ar putea veni într-o versiune 100% electrică

În 2018, Jaguar celebrează 50 de ani de la debutul lui XJ, vârful de gamă care guvernează brandul. Zvonurile spun că în 2018 vom vedea și o nouă generație a lui XJ, dar ce este și mai important încă nu v-am spus. Continuă lectura „Viitorul Jaguar XJ ar putea veni într-o versiune 100% electrică”

Jaguar promite un succesor electrificat pentru F-Type

Jaguar F-Type este un model cunoscut pentru sportivitatea de care dă dovadă, iar britanicii nu au de gând să schimbe prea curând acest lucru. În ciuda faptului că SUV-urile acaparează piața, oficialii Jaguar confirmă că vom avea un succesor pentru F-Type. Continuă lectura „Jaguar promite un succesor electrificat pentru F-Type”