Kaufland și Renovatio inaugurează primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est

Kaufland România și Renovatio Group au inaugurat la finalul lunii octombrie primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est. Acesta este situat în parcarea magazinului Kaufland de pe Strada Barbu Vacărescu nr. 120-144 din București. Continuă lectura „Kaufland și Renovatio inaugurează primul hub de încărcare rapidă pentru automobilele electrice din România și Europa de Est”

În Campionatul Național de Viteză în Coastă cu un Volkswagen Golf electric

Retailarul Kaufland are un proiect special pentru ediția din acest an a Campionatului Național de Viteză în Coastă. Împreună cu pilotul Sorin Ghișoi, echipa Kaufland e-Rally Team pregătește un Volkswagen Golf electric gata să se întreacă pe cele mai frumoase trasee montane din România. Continuă lectura „În Campionatul Național de Viteză în Coastă cu un Volkswagen Golf electric”

Hypermarketul Cora deschide 11 stații de încărcare destinate mașinilor verzi

După ce Kaufland a făcut primul pas către epoca verde din industria auto și s-a apucat să instaleze o serie de prize prin parcările hypermarketurilor, un alt jucător din piață lovește. Vorbim despre Cora, un retailer cu 11 magazine în România.

Continuă lectura „Hypermarketul Cora deschide 11 stații de încărcare destinate mașinilor verzi”

Kaufland amplasează în parteneriat cu Renovatio o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice din România

Kaufland România, în parteneriat cu Renovatio, vine în sprijinul tuturor celor care vor să conducă ecologic și lansează prima rețea publică de stații de alimentare Fast Charge a mașinilor electrice din România. Cele 10 stații vor funcționa non-stop, vor putea fi folosite gratuit pe axa Arad – Constanța și se vor afla în parcările magazinelor Kaufland din nouă orașe și pe autostradă.

Continuă lectura „Kaufland amplasează în parteneriat cu Renovatio o rețea de stații de încărcare pentru mașinile electrice din România”