Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit

Britanicii de la CarWow au pregătit un nou drag race între două modele complet diferite. Aceștia au adus pe circuit un Tesla Model X în versiunea P100D și un Lamborghini Aventador. Continuă lectura „Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit”

Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va avea un sistem de propulsie electrificat

Lamborghini Aventador se află de ceva vreme pe piață, iar italienii spun că în 2019 – 2020 vom vedea un înlocuitor pentru acesta. Primele zvonuri spun că succesorul lui Aventador o să primească un sistem de propulsie electrificat. Continuă lectura „Înlocuitorul lui Lamborghini Aventador va avea un sistem de propulsie electrificat”

Noul Lamborghini Huracan vine în 2022 și va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid

Lamborghini Huracan este unul dintre cele mai bine vândute modele ale italienilor din toate timpurile, iar acum aflăm o serie de informații noi despre viitoarea generație. Cea mai interesantă noutate venită din Italia constă în faptul că viitorul Huracan va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid și un mod de conducere 100% electric. Continuă lectura „Noul Lamborghini Huracan vine în 2022 și va avea un sistem de propulsie plug-in hybrid”