Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din România în primele patru luni ale anului

Programul Rabla Plus a reușit să impulsioneze vânzările în segmentul mașinilor electrice de pe piața di România. Așa se face că în prima lună în care acest proiect a fost disponibil în țară, vânzările de electrice au atins cote bune. Continuă lectura „Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din România în primele patru luni ale anului”

Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică în 2018 din Europa

Nissan a publicat vânzările obținute în 2018, iar în dreptul modelelor electrice, japonezii rămân în top. Spunem acest lucru pentru că Nissan Leaf a fost cel mai bine vândut electric din Europa în anul care s-a încheiat. Continuă lectura „Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică în 2018 din Europa”

Nissan a expus la Detroit noul concept electric IMs

Nissan pregătește o adevărată ofensivă în segmentul electricelor, iar pentru a demonstra că se pregătește cu adevărat de acest asalt, japonezii au prezentat conceptul IMs în cadrul Salonului Auto de la Detroit.

Continuă lectura „Nissan a expus la Detroit noul concept electric IMs”

Nissan Leaf a primit o versiune cu putere și autonomie îmbunătățite

Nissan a prezentat în cadrul Consumer Electronics Show din Las Vegas o versiune cu autonomie extinsă a modelului electric Leaf. Aceasta a fost anticipată de câteva luni bune, însă scandalul în care este implicat Carlos Ghosn a dus la amânarea prezentării. Continuă lectura „Nissan Leaf a primit o versiune cu putere și autonomie îmbunătățite”

Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune destinată circuitului cu 320 CP

Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune extremă a modelului electric de serie cu același nume. Evenimentul de prezentare a avut loc la Tokyo, iar conform oficialilor producătorului din Japonia, prototipul va fi produs în 6 exemplare. Continuă lectura „Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune destinată circuitului cu 320 CP”

La un an de la lansare, noul Nissan Leaf este cel mai bine vândut vehicul electric din Europa

La un an de la lansarea pe piața din Europa, noul Nissan Leaf este trend setter pentru clienții care doresc să facă trecerea la vehicule electrice (EV), cu peste 26.000 de unități livrate către clienți, care circulă deja pe drumurile din Europa.

Premiatul Leaf a depășit vânzările de EV în Europa în fiecare dintre cele opt luni ale lui 2018, cu o unitate vandută la fiecare 10 minute pe bătrânul continent.

O creșterea puternică a vânzărilor pentru noul Leaf a fost înregistrată pe toate piețele europene importante, cum ar fi Austria, Franța, Germania, Olanda, Portugalia și Spania. În Norvegia, modelul Nissan Leaf a crescut în graficele de vânzări, devenind astfel cel mai vândut autoturism în 2018 și depășind toate modelele electrice precum și pe cele cu ardere prin combustie, asemănătoare.

Companiile adoptă la rândul lor electrificarea. Mai mult de 8.000 din totalul vehiculelor vândute au fost livrate pentru flotele corporative din întreaga Europă.

A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni

Exploratorul polonez Marek Kaminski a avut parte de o aventură cu totul și cu totul specială. În urmă cu trei luni, acesta a plecat din Polonia cu un Nissan Leaf. SCopul său a fost să străbată două continente și 8 țări pentru a ajunge în Tokyo, Japonia. Continuă lectura „A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni”

Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare

Noua generație Nissan Leaf a fost lansat în toamna lui 2017, iar modelul poate fi comandat și în România. În momentul prezentării, japonezii au anunțat că în scurt timp vom vedea și o variantă mai puternică. Continuă lectura „Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare”