Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune destinată circuitului cu 320 CP

Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune extremă a modelului electric de serie cu același nume. Evenimentul de prezentare a avut loc la Tokyo, iar conform oficialilor producătorului din Japonia, prototipul va fi produs în 6 exemplare. Continuă lectura „Nissan a prezentat noul Leaf Nismo RC, o versiune destinată circuitului cu 320 CP”

La un an de la lansare, noul Nissan Leaf este cel mai bine vândut vehicul electric din Europa

La un an de la lansarea pe piața din Europa, noul Nissan Leaf este trend setter pentru clienții care doresc să facă trecerea la vehicule electrice (EV), cu peste 26.000 de unități livrate către clienți, care circulă deja pe drumurile din Europa.

Premiatul Leaf a depășit vânzările de EV în Europa în fiecare dintre cele opt luni ale lui 2018, cu o unitate vandută la fiecare 10 minute pe bătrânul continent.

O creșterea puternică a vânzărilor pentru noul Leaf a fost înregistrată pe toate piețele europene importante, cum ar fi Austria, Franța, Germania, Olanda, Portugalia și Spania. În Norvegia, modelul Nissan Leaf a crescut în graficele de vânzări, devenind astfel cel mai vândut autoturism în 2018 și depășind toate modelele electrice precum și pe cele cu ardere prin combustie, asemănătoare.

Companiile adoptă la rândul lor electrificarea. Mai mult de 8.000 din totalul vehiculelor vândute au fost livrate pentru flotele corporative din întreaga Europă.

A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni

Exploratorul polonez Marek Kaminski a avut parte de o aventură cu totul și cu totul specială. În urmă cu trei luni, acesta a plecat din Polonia cu un Nissan Leaf. SCopul său a fost să străbată două continente și 8 țări pentru a ajunge în Tokyo, Japonia. Continuă lectura „A parcurs 16.000 de kilometri cu un Nissan Leaf în trei luni”

Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare

Noua generație Nissan Leaf a fost lansat în toamna lui 2017, iar modelul poate fi comandat și în România. În momentul prezentării, japonezii au anunțat că în scurt timp vom vedea și o variantă mai puternică. Continuă lectura „Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare”

Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa

După primele cinci luni ale acestui an, noua generație Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică din Europa. Modelul producătorului japonez a reușit o creștere a vânzărilor cu 56% față de aceeași perioadă a anului trecut. Continuă lectura „Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa”

Peste 100.000 de unități Nissan Leaf au fost vândute în Europa

Deși publicul din Europa încă nu gustă din plin plăcerile oferite de mașinile electrice, iată că producătorii care au investit încă de la început în aceste tehnologii au motive de sărbătoare. Continuă lectura „Peste 100.000 de unități Nissan Leaf au fost vândute în Europa”

Nissan a pregătit un Leaf decapotabil

Fanii mașinilor electrice au avut parte de o surpriză din partea Nissan. Constructorul japonez a lansat o versiune decapotabilă a lui Leaf. Așa cum probabil intuiți, această versiune reprezintă doar un concept și nu va fi comercializat de constructorul japonez. Continuă lectura „Nissan a pregătit un Leaf decapotabil”

Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România

Noul LEAF, vehiculul 100% electric Nissan a fost prezentat în premieră presei din România, în cadrul unui eveniment desfășurat în București. Cea mai recentă generație a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Noul LEAF va fi lansată în România în luna iunie a acestui an și va avea prețuri cuprinse între 22.900 și 27.900 Euro prin Rabla și Rabla Plus. Continuă lectura „Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România”