Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare

Noua generație Nissan Leaf a fost lansat în toamna lui 2017, iar modelul poate fi comandat și în România. În momentul prezentării, japonezii au anunțat că în scurt timp vom vedea și o variantă mai puternică. Continuă lectura „Nissan Leaf E-Plus – 200 de cai putere și baterie mai mare”

Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa

După primele cinci luni ale acestui an, noua generație Nissan Leaf a devenit cea mai vândută mașină electrică din Europa. Modelul producătorului japonez a reușit o creștere a vânzărilor cu 56% față de aceeași perioadă a anului trecut. Continuă lectura „Nissan Leaf este cea mai vândută mașină electrică din Europa”

Peste 100.000 de unități Nissan Leaf au fost vândute în Europa

Deși publicul din Europa încă nu gustă din plin plăcerile oferite de mașinile electrice, iată că producătorii care au investit încă de la început în aceste tehnologii au motive de sărbătoare. Continuă lectura „Peste 100.000 de unități Nissan Leaf au fost vândute în Europa”

Nissan a pregătit un Leaf decapotabil

Fanii mașinilor electrice au avut parte de o surpriză din partea Nissan. Constructorul japonez a lansat o versiune decapotabilă a lui Leaf. Așa cum probabil intuiți, această versiune reprezintă doar un concept și nu va fi comercializat de constructorul japonez. Continuă lectura „Nissan a pregătit un Leaf decapotabil”

Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România

Noul LEAF, vehiculul 100% electric Nissan a fost prezentat în premieră presei din România, în cadrul unui eveniment desfășurat în București. Cea mai recentă generație a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Noul LEAF va fi lansată în România în luna iunie a acestui an și va avea prețuri cuprinse între 22.900 și 27.900 Euro prin Rabla și Rabla Plus. Continuă lectura „Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România”

Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est

Partenerii din cadrul consorţiului NEXT-E au semnat, azi, la Tallinn, în cadrul evenimentului Digital Transport Day, un acord de finanţare cu INEA (Innovation and Networks Executive Agency), care va face posibilă construirea unei reţele de încărcare pentru autovehicule electrice în şase ţări din Europa Centrală şi de Est: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi România. Continuă lectura „Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est”

Nissan Leaf începe să simtă succesul în Europa. Noua generație a primit 3.500 de comenzi în doar o lună de la lansare

Nissan Leaf este cel mai bine vândut model electric la nivel global, însă în Europa, Renault Zoe deține supremația. Cu toate acestea, noua generație Leaf pare să fie iubită de mai mulți europeni. Continuă lectura „Nissan Leaf începe să simtă succesul în Europa. Noua generație a primit 3.500 de comenzi în doar o lună de la lansare”