Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România

Noul LEAF, vehiculul 100% electric Nissan a fost prezentat în premieră presei din România, în cadrul unui eveniment desfășurat în București. Cea mai recentă generație a celui mai vândut vehicul electric cu zero emisii – Noul LEAF va fi lansată în România în luna iunie a acestui an și va avea prețuri cuprinse între 22.900 și 27.900 Euro prin Rabla și Rabla Plus. Continuă lectura „Noul Nissan LEAF a fost prezentat în premieră în România”

Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est

Partenerii din cadrul consorţiului NEXT-E au semnat, azi, la Tallinn, în cadrul evenimentului Digital Transport Day, un acord de finanţare cu INEA (Innovation and Networks Executive Agency), care va face posibilă construirea unei reţele de încărcare pentru autovehicule electrice în şase ţări din Europa Centrală şi de Est: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria, Slovenia, Croaţia şi România. Continuă lectura „Consorţiul NEXT-E şi UE semnează un acord de finanţare pentru 252 de staţii de încărcare rapidă şi ultra-rapidă pentru autovehicule electrice în Europa Centrală şi de Est”

Nissan Leaf începe să simtă succesul în Europa. Noua generație a primit 3.500 de comenzi în doar o lună de la lansare

Nissan Leaf este cel mai bine vândut model electric la nivel global, însă în Europa, Renault Zoe deține supremația. Cu toate acestea, noua generație Leaf pare să fie iubită de mai mulți europeni. Continuă lectura „Nissan Leaf începe să simtă succesul în Europa. Noua generație a primit 3.500 de comenzi în doar o lună de la lansare”

Actrița Margot Robbie susţine proiectele Nissan de mobilitate durabilă

La cel de-al treilea eveniment din seria Nissan Futures din Oslo, Margot a prezentat trei noi proiecte pilot de dezvoltare durabilă pentru anul 2018, care au ca scop să valorifice competenţele, experienţa şi ingeniozitatea Nissan în zone esenţiale precum accesul la electricitate şi asistenţa în caz de calamitate. Continuă lectura „Actrița Margot Robbie susţine proiectele Nissan de mobilitate durabilă”

Nissan prezintă noul Leaf – autonomie de 378 de kilometri și un sistem avansat de asistență

Nissan a prezentat noua generație Leaf, cel mai bine vândut model 100% electric la nivel global. Designul a fost inspirat de concept car-ul IDS, prezentat la Salonul Auto Tokyo ediția 2015.

Continuă lectura „Nissan prezintă noul Leaf – autonomie de 378 de kilometri și un sistem avansat de asistență”

Un nou teaser cu viitorul Nissan Leaf. Japonezii ne prezintă stopurile noii generații

Nissan a publicat o nouă fotografie teaser cu viitorul Leaf. Modelul va fi lansat în 6 septembrie, iar oficialii constructorului japonez continuă din plin campania de teasing. De această dată, Nissan ne oferă o idee asupra stopurilor viitorului Leaf. Continuă lectura „Un nou teaser cu viitorul Nissan Leaf. Japonezii ne prezintă stopurile noii generații”