Porsche Engineering Romania anunță noi oportunități pentru studenți

Programul de masterat “Tehnici Avansate în Ingineria Autovehiculelor”, lansat de Porsche Engineering la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca, în 2017, urmează să întâmpine o nouă generație de viitori ingineri software pentru industria auto. Continuă lectura „Porsche Engineering Romania anunță noi oportunități pentru studenți”

Porsche Taycan, primul model electric al nemților, este disponibil pentru precomandă în Franța

Porsche încă nu a lansat Taycan, primul lor model electric, dar listele de precomenzi au fost deja deschise. În Franța, cei care vor să conducă un Taycan în cel mai scurt timp trebuie să depună un avans de 2.500 de euro. Continuă lectura „Porsche Taycan, primul model electric al nemților, este disponibil pentru precomandă în Franța”

Porsche anunță investiții de 6 miliarde de euro în mobilitatea electrică

Porsche are planuri mari în ceea ce privește mobilitatea electrică. Nemții spun că vor investi 6 miliarde de euro în aceste proiecte. Sumele vor fi utilizate pentru dezvoltarea unor versiuni noi pentru Mission E, dar și pentru retehnologizarea unor uzine. Continuă lectura „Porsche anunță investiții de 6 miliarde de euro în mobilitatea electrică”

Viitorul Porsche 911 Turbo S ar putea avea un sistem PHEV

Porsche va prezenta noua generație 911 către finalul anului viitor. Așa cum ne-am obișnuit, nemții vor veni cu modificări importante la nivelul trenului de rulare, dar și cu îmbunătățiri de interior și tehnologie. Continuă lectura „Viitorul Porsche 911 Turbo S ar putea avea un sistem PHEV”

Porsche a anunțat că se retrage din Mondialul de Anduranță și trece în Formula E

Începând cu anul 2019, o echipă de la fabrica Porsche va concura la
Formula E. Ca urmare, compania își va încheia participarea în clasa LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranță FIA WEC, la sfârșitul sezonului 2017. Porsche își va menține focusul pe cursele GT internaționale. Continuă lectura „Porsche a anunțat că se retrage din Mondialul de Anduranță și trece în Formula E”

Porsche vrea să scape de motoarele diesel și să treacă la propulsie eco

Normele de poluare din ce în ce mai dure, dar și apetitul în scădere pentru mașinile echipate cu motoare diesel îi determină pe constructori să-și canalizeze resursele către viitoarele forme de propulsie (hibrid, electric). Continuă lectura „Porsche vrea să scape de motoarele diesel și să treacă la propulsie eco”

Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid – Cel mai puternic Panamera este hibrid și are 680 de cai

Porsche a anunțat debutul lui Panamera Turbo S E-Hybrid în cadrul Salonului Auto de la Geneva. După cum o spune și numele, modelul german mizează pe un sistem de propulsie hibrid.

Continuă lectura „Porsche Panamera Turbo S E-Hybrid – Cel mai puternic Panamera este hibrid și are 680 de cai”