Proiect pentru bucureșteni – șoferii care vor să-și caseze mașina veche ar putea primi un voucher de 1.000 de euro

Acum câteva săptămâni, pe masa Primăriei Capitalei a apărut un proiect care viza interzicerea mașinilor cu motoare diesel Euro 1 și Euro 2 în București. Acum, același om, a pregătit un nou proiect gândit pentru a înnoi parcul auto al Capitalei. Continuă lectura „Proiect pentru bucureșteni – șoferii care vor să-și caseze mașina veche ar putea primi un voucher de 1.000 de euro”

Fonduri suplimentare pentru Rabla și Rabla Plus

Și în acest an programele Rabla și Rabla Plus au avut succes. Tichetele puse la dispoziție s-au epuizat rapid, iar Ministerul Mediului anunță că în câteva zile o să apară o suplimentare de fonduri pentru ambele programe guvernamentale. Continuă lectura „Fonduri suplimentare pentru Rabla și Rabla Plus”

Au fost stabilite bugetele pentru Rabla Clasic și Rabla Plus

În 2017, Ministerul Mediului continuă programele pentru înnoirea parcului auto național. Astfel, programul Rabla Clasic va primi din partea Ministerului bugetul de 136 de milioane de lei, față de cele 145 de milioane de lei primite în 2016. Totodată, bugetul include și suma de 180 de milioane de lei sub forma unor credite de angajament. Continuă lectura „Au fost stabilite bugetele pentru Rabla Clasic și Rabla Plus”

Rabla Plus 2017 – Bonusul ar putea crește la 10.000 de euro

Programul Rabla Plus a fost lansat în 2016. Dacă anul trecut, valoarea primei a fost de 20.000 de lei pentru achiziționarea unei mașini electrice, anul acesta, Ministerul Mediului pregătește o creștere substanțială. Continuă lectura „Rabla Plus 2017 – Bonusul ar putea crește la 10.000 de euro”

Programul Rabla 2017 are tichete de 8.000 de lei. Rabla Plus continuă

Ministerul Mediului oferă primele detalii despre programul Rabla 2017. Conform ministrului Mediului, anul acesta, cei care își vor casa mașina vor primi un voucher de 8.000 de lei, echivalentul a 1.800 de euro. Continuă lectura „Programul Rabla 2017 are tichete de 8.000 de lei. Rabla Plus continuă”