Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa

Mașinile electrificate devin din ce în ce mai interesante pentru clienții din Europa, iar vânzările din acest sector demonstrează lucrurile spuse mai sus. În luna septembrie, vânzările de mașini electrice și hibride de tip plug-in a atins un nivel record. Continuă lectura „Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa”

Succesul lui Renault Zoe aduce majorări în producție

Renault Zoe este cel mai bine vândut model electric din Europa, iar în aceste condiții producătorul francez trebuie să își reorganizeze producția. Conform noilor informații, Renault a decis că este momentul să marjoreze producția lui Zoe. Continuă lectura „Succesul lui Renault Zoe aduce majorări în producție”

Renault Zoe rămâne lider pe piața din Europa în rândul mașinilor electrice

Piața de vehicule electrice începe să prindă contur în mai toată Europa. Conform datelor publicate de Asociația Constructorilor de Mașini din Europa (ACEA), în primele trei luni ale anului europenii au cumpărat cu 50% mai multe mașini ca în aceeași perioadă a anului trecut. Continuă lectura „Renault Zoe rămâne lider pe piața din Europa în rândul mașinilor electrice”

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania

Renault a anuntat debutul pe piata din Romania a modelului Zoe cu autonomie de 400 de kilometri. Modelul francez de clasa mica ofera acum o baterie de 41 kWh, pachet care promite o autonomie in ciclul NEDC de 400 de kilometri. In conditii de trafic reale, autonomia va fi de 300 de kilometri. Continuă lectura „Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania”

Renault vrea un model electric de 7.000 – 8.000 de dolari

Strategia Renault cu privire la mașinile electrice a demarat în urmă cu câțiva ani, iar roadele deja au început să fie culese. Zoe este cel mai bine vândut electric din Europa, iar pe viitor, francezii vor să mai dea o lovitură cu un vehicul eco de buget. Continuă lectura „Renault vrea un model electric de 7.000 – 8.000 de dolari”

Renault Zoe reloaded – 400 de kilometri autonomie

Renault a prezentat o versiune nouă a lui Zoe. Modelul oferă acum o autonomie de 400 de kilometri în ciclul NEDC și o baterie de 41 kWh. Sub capotă se va afla un motor de 88 de cai putere, ceea ce înseamnă că performanțele vor fi îmbunătățite.

Continuă lectura „Renault Zoe reloaded – 400 de kilometri autonomie”

Pe urmele Tesla. Renault va oferi o baterie mai mare pe Zoe

Renault va lansa o versiune cu o autonomie ceva mai mare pentru modelul Zoe. Conform unor surse apropiate companiei, francezii vor prezenta această variantă chiar în cadrul Salonului Auto de la Paris, eveniment care va debuta la finalul lunii curente. Continuă lectura „Pe urmele Tesla. Renault va oferi o baterie mai mare pe Zoe”

Renault sărbătorește 50.000 de exemplare Zoe

Renault Zoe a ajuns la borna 50.000 de exemplare. Iar această performanță este extrem de bună pentru un vehicul electric. Cele 50.000 de unități Zoe au fost produse în patru ani, iar exemplarul aniversar a ieșit pe poarta uzinei din Flins. Continuă lectura „Renault sărbătorește 50.000 de exemplare Zoe”