Renault și Daimler anunță un nou motor pe benzină de 1.3 litri

Renault și Daimler au prezentat o nouă motorizare din cadrul familiei Energy TCe. Motorul are 1.3 litri și va fi oferit în trei versiuni de putere: 115, 140 și 160 de cai putere. Continuă lectura „Renault și Daimler anunță un nou motor pe benzină de 1.3 litri”

SM3 ZE este cel mai nou model electric lansat de Renault și Samsung în Coreea de Sud

Renault și Samsung au prezentat noul SM3 ZE. Modelul 100% electric a fost dezvoltat de cele două companii și va fi disponibil doar pe piața din Coreea de Sud. Continuă lectura „SM3 ZE este cel mai nou model electric lansat de Renault și Samsung în Coreea de Sud”

Succesul lui Renault Zoe aduce majorări în producție

Renault Zoe este cel mai bine vândut model electric din Europa, iar în aceste condiții producătorul francez trebuie să își reorganizeze producția. Conform noilor informații, Renault a decis că este momentul să marjoreze producția lui Zoe. Continuă lectura „Succesul lui Renault Zoe aduce majorări în producție”

Viitoarea generație a lui Renault Clio va avea o versiune electrificată

Actuala generație Renault Clio a petrecut ceva vreme pe piață. Faceliftul lansat în 2016 anunță apariția iminentă a unei noi generații, generație care ar urma să fie gata în 2019. Continuă lectura „Viitoarea generație a lui Renault Clio va avea o versiune electrificată”

Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E

Renault își continuă dominația în al treilea sezon al campionatului de Formula E. Performanţa şi energia Renault e.dams au fost recompensate în mod corespunzător cu al treilea titlu câştigat de echipă în cadrul campionatului FIA de Formula E. Continuă lectura „Echipa Renault e.dams câștigă pentru al treilea an consecutiv titlul în Formula E”

Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania

Renault a anuntat debutul pe piata din Romania a modelului Zoe cu autonomie de 400 de kilometri. Modelul francez de clasa mica ofera acum o baterie de 41 kWh, pachet care promite o autonomie in ciclul NEDC de 400 de kilometri. In conditii de trafic reale, autonomia va fi de 300 de kilometri. Continuă lectura „Renault Zoe cu autonomie de 400 de kilometri poate fi comandat si in Romania”

Renault este din nou partenerul competiției Prima Evadare

Renault va susține și anul acesta competiția Prima Evadare, cel mai mare eveniment de ciclism cross-country din Romania. Astfel, Renault va fi prezent la startul competiției, în ziua de 21 mai, cu cele mai noi modele ale sale. Prezentat în avanpremiera în România, noul Koleos va deschide coloana de cicliști, iar Renault ZOE îi va aștepta pe concurenții care doresc să își încarce telefoanele mobile la finalul cursei în zona de lounge Renault. Continuă lectura „Renault este din nou partenerul competiției Prima Evadare”

Renault a pregătit o surpriză electrică pentru Salonul Auto de la Geneva

În cadrul Salonului Auto de la Geneva, Renault va prezenta modelul Captur facelift. Dar alături de acesta, francezii vor veni și cu o surpriză electrică. Momentan nu știm dacă vom vedea un model electric nou sau dacă vom asista la o îmbunătățire a unui model electric deja existent. Continuă lectura „Renault a pregătit o surpriză electrică pentru Salonul Auto de la Geneva”

Renault Kangoo ZE va avea o autonomie mai mare cu 50%

Renault a reușit să facă din Kangoo ZE un adevărat succes, iar acum, francezii se pregătesc să prelungască petrecere. Conform oficialilor Renault, în următoarea lună, Renault va lansa o nouă versiune a lui Kangoo ZE. Continuă lectura „Renault Kangoo ZE va avea o autonomie mai mare cu 50%”