Skoda a publicat prima schiță oficială cu modelul electric Citigo-e iV

Skoda a publicat prima schiță oficială cu modelul electric Citigo-e iV. Conform producătorului ceh, modelul va fi lansat pe 23 mai in cadrul unui eveniment special care se desfășoară în Bratislava. Continuă lectura „Skoda a publicat prima schiță oficială cu modelul electric Citigo-e iV”

Informații despre versiunea de serie a SUV-ului electric Skoda derivat din conceptul Vision iV

Skoda lucrează la un SUV electric bazat pe conceptul Vision iV prezentat la Geneva la începutul acesstui an. Potrivit unui interviu realizat de britanicii de la Autocar, viitoarea versiune de serie a SUV-ului electric va fi disponibilă în mai multe versiuni de motorizare. Continuă lectura „Informații despre versiunea de serie a SUV-ului electric Skoda derivat din conceptul Vision iV”

Modelele electrice Skoda vor fi produse la uzina din Mlada Boleslav

Skoda are planuri mari în ceea ce privește viitorul său. Cehii au anunțat un proiect impresionant pentru 2025 în materie de vehicule electrificate. Dar cea mai importantă veste constă în faptul că primul model electric Skoda va fi produs chiar în cadrul uzinei din Mlada Boleslav. Continuă lectura „Modelele electrice Skoda vor fi produse la uzina din Mlada Boleslav”

Skoda promite un Karoq RS cu un posibil sistem de propulsie hibrid

Skoda Karoq este cel mai nou model produs de cehi, dar fanii nu au întârziat să ofere feedback. În urma acestui lucru, oficialii Skoda au decis să lanseze și o variantă de performanță. Continuă lectura „Skoda promite un Karoq RS cu un posibil sistem de propulsie hibrid”

Skoda ar putea lansa un electric sportiv. 110 R este muza

În ultima perioadă, Skoda a avut un parcurs frumos. Kodiaq devine un model de succes, Karoq nu arată rău, iar Octavia vinde excelent. Dar cehii își mută finanțele și energiile și către zona eco. Aici, Skoda a anunțat o serie de electrice până în 2020, primul dintre ele urmând să fie micuțul Citigo. Continuă lectura „Skoda ar putea lansa un electric sportiv. 110 R este muza”