Tesla a pregătit ceva surprize pentru europeni. O viitoare fabrică de baterii va fi amplasată pe Bătrânul Continent

Tesla Motors își extinde operațiunile în Europa. Conform oficialilor, compania americană a cumpărat firma Grohmann Engineering, specializată în echipamente robotice pentru fabricarea autovehiculelor. De ce? Pentru că Tesla se pregătește de lansarea lui Model 3 și are nevoie să majoreze capacitatea de producție. Continuă lectura „Tesla a pregătit ceva surprize pentru europeni. O viitoare fabrică de baterii va fi amplasată pe Bătrânul Continent”

Un spot publicitar lansat de fanii Tesla pentru noul Model 3

Fanii Tesla Motors au pregătit un spot publicitar pentru noul Model 3. Reclama a fost intitulată „Câștigător”, iar coloana sonoră și vocea naratorului, desprinsă parcă din corzile vocale deținute de Morgan Freeman, te determină să deschizi site-ul Tesla și să pui o comandă pentru Model 3. Noi așa am face.  Continuă lectura „Un spot publicitar lansat de fanii Tesla pentru noul Model 3”

Tesla ratează ținta de vânzări din cauza problemelor de producție

La finalul săptămânii trecute, Tesla a prezentat noul Model 3. Iar lumea a cam luat-o razna și uite așa, peste 276.000 de pre-comenzi au fost plasate până la finalul weekendului.

Continuă lectura „Tesla ratează ținta de vânzări din cauza problemelor de producție”