Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul

Tesla spune că un Model 3 în varianta RWD accelerează de la 0 la 96 km/h (60 mile pe oră) în 5.1 secunde. Dar cei din cadrul DragTimes au realizat un test propriu și au descoperit că noul Model 3 poate accelera de la 0 la 96 km/h în 4.66 de secunde. Iată și clipul video.

Continuă lectura „Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul”

Tesla Roadster vine în 2020 cu performanțe de supercar

În cadrul conferinței de prezentare a noului Tesla Semi, constructorul american a venit cu o surpiză majoră pentru fani: lansarea unui nou Roadster. Conceptul prezentat de americani va ajunge pe piață în 2020 și promite performanțe demne de un supercar. În altă ordine de idei, Tesla Roadster se laudă cu trei motoare, unul pe puntea față și două pe puntea spate.

Continuă lectura „Tesla Roadster vine în 2020 cu performanțe de supercar”

Tesla a lansat noul Semi, un cap-tractor cu autonomie de peste 800 de kilometri

Elon Musk lovește din nou. De această dată, americanul lansează noul Semi, un cap-tractor gata să revoluționeze industria auto în ceea ce privește transporturile. Continuă lectura „Tesla a lansat noul Semi, un cap-tractor cu autonomie de peste 800 de kilometri”

Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa

Mașinile electrificate devin din ce în ce mai interesante pentru clienții din Europa, iar vânzările din acest sector demonstrează lucrurile spuse mai sus. În luna septembrie, vânzările de mașini electrice și hibride de tip plug-in a atins un nivel record. Continuă lectura „Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa”

Tesla renunță la cea mai accesibilă versiune Model S

Au trecut câteva luni de la debutul lui Model 3, iar Elon Musk se ține de promisiuni. Atunci, CEO-ul companiei americane a declarat că în scurt timp, cea mai accesibilă versiune a lui Model S va dispărea din configuratorul Tesla. Continuă lectura „Tesla renunță la cea mai accesibilă versiune Model S”

Fanii Tesla au parcurs 1.078 de kilometri cu un Model S 100D și un singur „plin” de energie

Tesla continuă să fie pe val. După lansarea lui Model 3, Elon Musk a continuat să vină cu informații prețioase despre viitorul celui mai mic model al constructorului american. Dar surpriza majoră a venit din Italia. Continuă lectura „Fanii Tesla au parcurs 1.078 de kilometri cu un Model S 100D și un singur „plin” de energie”