Detalii despre viitorul Tesla Model Y

Tesla Model Y, al doilea SUV al gamei constructorului american, va fi lansat în 2020. O versiune de preproducția va fi prezentată spre finalul anului curent, dar până atunci, surse apropiate constructorului american vin cu câteva informații noi despre viitorul Model Y. Continuă lectura „Detalii despre viitorul Tesla Model Y”

Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit

Britanicii de la CarWow au pregătit un nou drag race între două modele complet diferite. Aceștia au adus pe circuit un Tesla Model X în versiunea P100D și un Lamborghini Aventador. Continuă lectura „Tesla Model X față în față cu un Lamborghini Aventador – liniuță pe circuit”

Tesla pregătește rețeaua de Superchargere în țările din Europa de Est. În România, americanii bifează orașele Craiova, Brăila și București

În prezent, rețeaua de stații de încărcare Supercharger gândită de Tesla a ajuns la 1.386 de stații care dispun de 11.583 de puncte de încărcare. Aceste valori sunt valabile la nivel internațional, însă oficialii Tesla spun că rețeaua încă este slab dezvoltată și că, în perioada următoare, va crește și se va extinde și în Europa de Est. Continuă lectura „Tesla pregătește rețeaua de Superchargere în țările din Europa de Est. În România, americanii bifează orașele Craiova, Brăila și București”

Tesla vrea să dubleze rețeaua globală de Superchargere în cursul anului viitor

Până la finalul acestui an, planurile Tesla spuneau că trebuie să existe circa 18.000 de Superchargere la nivel mondial. Până acum, americanii au instalat doar 11.400 de Superchargere, semn că situația din teren n-o să o egaleze pe cea trecută în proiect. Continuă lectura „Tesla vrea să dubleze rețeaua globală de Superchargere în cursul anului viitor”

Tesla înregistrează profit pentru a treia oară în istorie

Ultima perioadă a fost una agitată pentru constructorul Tesla și, cu toate acestea, americanii au reușit să termine trimestrul al treilea pe profit. Este pentru a treia oară în istoria companiei când se întâmplăa cest lucru după rezultatele pozitive obținute în 2013 și 2016. Continuă lectura „Tesla înregistrează profit pentru a treia oară în istorie”

Tesla a lansat o variantă ceva mai accesibilă a lui Model 3

Tesla a anunțat extinderea gamei de versiuni a lui Model 3. Astfel, americanii vin pe piață cu o versiune ceva mai accesibilă cu un preț de pornire de 45.000 de dolari. Clienții o vor identifica sub denumirea de Mid-Range Battery care oferă o autonomie de circa 420 de kilometri conform standardului american EPA. Continuă lectura „Tesla a lansat o variantă ceva mai accesibilă a lui Model 3”

Segmentul mediu premium din SUA este dominat de Tesla Model 3

Tesla a publicat rezultatele financiare pentru perioada aprilie – iunie, iar acestea nu par să aducă vești bune investitorilor. Dar cea mai interesantă parte a raportului face referire la Model 3. Continuă lectura „Segmentul mediu premium din SUA este dominat de Tesla Model 3”

Obiectiv îndeplinit pentru Tesla – 5.000 de unități Model 3 produse într-o singură săptămână

În urmă cu câteva luni, Elon Musk, CEO-ul Tesla spunea că până la finalul lunii iulie, producția lui Model 3 ar urma să aibă o cadență de 5.000 de unități pe săptămână. Iar acum, americanii au reușit să atingă această performanță. Continuă lectura „Obiectiv îndeplinit pentru Tesla – 5.000 de unități Model 3 produse într-o singură săptămână”

Noi funcții autonome pentru tehnologia Autopilot Tesla

Elon Musk a anunțat că sistemul Autopilot va primi o serie de îmbuntățiri începând cu luna august. Pentru moment, compania încă așteaptă toate aprobările necesare, dar asta nu l-a încurcat pe Elon Musk să vină cu informații clare despre noul upgrade. Continuă lectura „Noi funcții autonome pentru tehnologia Autopilot Tesla”