Tesla nu renunță – producția lui Model Y ar putea să înceapă în noiembrie 2019

Deși Tesla se confruntă cu o mulțime de probleme de producție și nu reușește să-și atingă target-ul impus, surse apropiate companiei vin cu informații noi despre viitoarele modele. Continuă lectura „Tesla nu renunță – producția lui Model Y ar putea să înceapă în noiembrie 2019”

Probleme pentru Tesla – americanii fac un recall global pentru 123.000 de Model S

Tesla a anunțat un recall volunatar pentru 123.000 de exemplare Model S. Vorbim despre toate unitățile Tesla Model S produse înainte de aprilie 2016. Continuă lectura „Probleme pentru Tesla – americanii fac un recall global pentru 123.000 de Model S”

Termene de livrare întârziate pentru clienții de Model X și Model S

Tesla este unul dintre acei producători care întâmpină probleme în partea de producție. Fie direct, fie indirect, americanii nu reușesc să livreze mașinile la timp, dar acest lucru încă nu-i deranjează pe cei care au plătit avansul și au semnat contractele. Continuă lectura „Termene de livrare întârziate pentru clienții de Model X și Model S”

Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul

Tesla spune că un Model 3 în varianta RWD accelerează de la 0 la 96 km/h (60 mile pe oră) în 5.1 secunde. Dar cei din cadrul DragTimes au realizat un test propriu și au descoperit că noul Model 3 poate accelera de la 0 la 96 km/h în 4.66 de secunde. Iată și clipul video.

Continuă lectura „Tesla Model 3 face 0 – 96 km/h in 4.66 de secunde, mai rapid decât anunța producătorul”

Tesla Roadster vine în 2020 cu performanțe de supercar

În cadrul conferinței de prezentare a noului Tesla Semi, constructorul american a venit cu o surpiză majoră pentru fani: lansarea unui nou Roadster. Conceptul prezentat de americani va ajunge pe piață în 2020 și promite performanțe demne de un supercar. În altă ordine de idei, Tesla Roadster se laudă cu trei motoare, unul pe puntea față și două pe puntea spate.

Continuă lectura „Tesla Roadster vine în 2020 cu performanțe de supercar”

Tesla a lansat noul Semi, un cap-tractor cu autonomie de peste 800 de kilometri

Elon Musk lovește din nou. De această dată, americanul lansează noul Semi, un cap-tractor gata să revoluționeze industria auto în ceea ce privește transporturile. Continuă lectura „Tesla a lansat noul Semi, un cap-tractor cu autonomie de peste 800 de kilometri”

Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa

Mașinile electrificate devin din ce în ce mai interesante pentru clienții din Europa, iar vânzările din acest sector demonstrează lucrurile spuse mai sus. În luna septembrie, vânzările de mașini electrice și hibride de tip plug-in a atins un nivel record. Continuă lectura „Septembrie: Tesla Model S este cel mai bine vândut model electric din Europa”