Volkswagen reinventează conceptul de dune buggy. Primele teasere

Volkswagen a publicat primele imagini teaser cu un viitor concept electric pe care producătorul german îl va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva începând cu 5 martie.

Continuă lectura „Volkswagen reinventează conceptul de dune buggy. Primele teasere”

Din 2019, Volkswagen lansează un serviciu de car sharing cu mașini electrice

Dacă ieri v-am spus că Renault pregătește un serviciu de car-sharing cu mașini electrice în Paris, astăzi a venit momentul să trecem granița în Germania. Producătorul Volkswagen a anunțat că începând cu 2019 vor lansa un proiect asemănător în Germania. Continuă lectura „Din 2019, Volkswagen lansează un serviciu de car sharing cu mașini electrice”

Tehnologie mild-hybrid la 48 de Volți pentru viitoarea generație Volkswagen Golf

Volkswagen are planuri mari în ceea ce privește noile modele. Nemții vor să spele rușinea scandalului Dieselgate, motiv pentru care investesc în tehnologii verzi. Volkswagen Golf, cel mai iubit model produs de nemți, se pregătește să primească o nouă generație. Continuă lectura „Tehnologie mild-hybrid la 48 de Volți pentru viitoarea generație Volkswagen Golf”

Volkswagen participă la Pikes Peak cu un prototip 100% electric

Volkswagen a publicat două fotografii cu prototipul pe care îl vom vedea în cadrul cursei de la Pikes Peak. Avem în față noul Volkswagen ID R Pikes Peak, un concept 100% electric pregătit să înfrunte cei 20 de kilometri ai traseului din Colorado, SUA. Continuă lectura „Volkswagen participă la Pikes Peak cu un prototip 100% electric”

ID Vizzion – Volkswagen a prezentat viitoarea navă-amiral a familiei ID

ID Vizzion, sedanul pur electric, va fi viitorul model de vârf al familiei ID şi va ieşi cel târziu în anul 2022 pe şosele. Mai mult, acest automobil este pregătit pentru condusul autonom. ID Vizzion face parte din marea ofensivă de produs şi de tehnologie a mărcii Volkswagen. Până în anul 2025, marca va vinde el puţin 1 milion de autovehicule electrice anual, preluând astfel poziţia de lider în domeniul mobilităţii electrice.

Continuă lectura „ID Vizzion – Volkswagen a prezentat viitoarea navă-amiral a familiei ID”

Volkswagen vrea un rival pentru Model 3. Prețul va fi mai mic cu circa 7.000 de dolari

Tesla a lansat în producție noul Model 3, iar la scurt timp după acest eveniment, Volkswagen a contraatacat cu o serie de declarații interesante. Nemții spun că primul lor model electric din noua eră ar urma să concureze cu Model 3. Continuă lectura „Volkswagen vrea un rival pentru Model 3. Prețul va fi mai mic cu circa 7.000 de dolari”

Volkswagen mizează pe electrice, dar nu renunță la motoarele diesel

La scurt timp după izbucnirea scandalului Dieselgate, Volkswagen a anunțat, că pe viitor, vom face cunoștință cu o gamă întreagă de modele electrice. Iar veștile cu privire la aceste mașini nu încetează să apară. Continuă lectura „Volkswagen mizează pe electrice, dar nu renunță la motoarele diesel”

Volkswagen aduce un SUV-coupe electric în Shanghai

Volkswagen nu ratează nicio șansă atunci când vine vorba de piața din China. Acum, cu ocazia Salonului Auto de la Shanghai, nemții s-au gândit să prezinte conceptului unui SUV-coupe cu patru portiere care va face parte din viitoarea familie de modele electrice Volkswagen ID.

Continuă lectura „Volkswagen aduce un SUV-coupe electric în Shanghai”