Tesla Model S poate fi parcată doar din cheie sau cu ajutorul telefonului mobil

Tesla Motors a anunțat că a realizat un update pentru sistemul Autopilot. Acesta vine să rezolve vechile probleme cu care clienții s-au întâlnit, dar aduce și o funcție nouă.

Botezată, Summon, funcția sistemului Autopilot este capabilă să parcheze mașina fără ca șoferul să fie la volan. În plus, funcția Summon poate închide sau deschide ușile garajului dacă acestea sunt compatibile cu transmițătorul HomeLink.

În plus, Elon Musk vrea ca această funcție să devină una capabilă să-ți aducă mașina din celălalt capăt al țării. Iar americanul vrea doar doi ani pentru a pregăti cum se cuvine această experiență. Ba mai mult, Musk spune că în maximum trei ani va reuși să aducă pe piață mașina complet autonomă.

Cât despre parcarea cu ajutorul cheii sau a smartphonului, trebuie să vă amintim că aceasta nu este o premieră. BMW Seria 7 sau Audi A8 pot face acest lucru, însă funcția oferită de Tesla este disponibilă și pentru clienții care deja au o mașină în garaj. Mulțumită sistemului de update prin internet, Elon Musk oferă clienților săi drepturi egale.

Iată și o demonstrație a funcției Summmon

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *