Uber este disponibil și în Timișoara

uber timisoara

Timișoara este cel de-al patrulea oraș unde este disponibil serviciul de carsharing Uber. Și această veste vine la doar câteva zile după ce reprezentanții Uber România au anunțat că serviciul a ajuns și în Brașov.

În Timișoara, prețul pentru un kilometru parcurs cu Uber este de 1,7 lei. Prețul minim al unei curse a fost stabilit la 7 lei, iar tarfiul de anulare este de 6 lei.

„Oraşele continuă să se dezvolte, dar opţiunile de mobilitate au rămas aceleaşi. Cu Uber, oamenii au încă o alternativă pentru a ajunge în siguranţă acasă, la serviciu sau pentru a descoperi pur şi simplu oraşul, dacă sunt în vizită. Timişoara va fi gazda a sute de mii de turişti în următorii ani şi vrem să ne aducem contribuţia la un oraş dinamic”, a declarat Nicoleta Schroeder, General Manager Uber România.

Conform reprezentanților Uber România, în Timișoara, aplicația a fost deschisă de 3.000 de ori în ultimele 6 luni, ceea ce înseamnă că locuitorii orașului își doreau un astfel de serivicu. Promoția de lansare constă într-o călătorie gratuită de până în 30 de lei prin introducerea codului „Timișoara”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *