Vehiculele electrice și hibride semnate Kia au avut performanțe excelente în primele 9 luni ale anului

Kia a înregistrat cele mai bune vânzări la sfârșitul lunii Septembrie, datorită creșterii vânzărilor modelelor sale hibride și electrice.

Kia a comercializat 385.818 unități în Europa până la sfârșitul lunii septembrie, conform noilor date furnizate de ACEA, reprezentând o creștere de 5.7% față de aceeași perioadă a anului 2017. Kia a avut cele mai mari vânzări înregistrate vreodată în trimestrul trei în Europa, cu 122.194 unități vândute între iulie și septembrie. Surclasând creșterea pieței auto din Europa (+2.3% până acum în acest an, în țările UE și EFTA), cota de piață Kia a crescut la 3.1%.

O mare parte a creșterii vânzărilor Kia în 2018 provine din creșterea cu 42.5% a vânzărilor gamei în continuă dezvoltare a automobilelor hibride și electrice. Vânzările modelelor Niro Hybrid și Niro Plug-in Hybrid au crescut cu 37.9%, ajungând la 34.036 unități vândute față de anul trecut, în timp ce Soul EV se bucură de cele mai mari vânzări înregistrate vreodată, cu 4.936 unități vândute (+29.3%).

În total, Kia a vândut 43.099 unități electrice (hibride sau complet electrice) până în acest moment al anului în curs, incluzând modelele Optima Plug-in-Hybrid sedan și Sportswagon și noul Sportage 2.0 ‘EcoDynamics+’ mild-hybrid. Automobilele cu sisteme de propulsie avansată adună acum 11.2% din vânzările Kia în Europa.

Crossover-ul electric Kia e-Niro va fi comercializat în Europa până la sfârșitul anului 2018, oferind cu o singură încărcare o autonomie de 485 Km în ciclu combinat sau 615 Km în ciclu urban, cu zero emisii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *