Versiunea electrică a lui Ford Focus va avea o autonomie de 210 kilometri

Ford a rămas puțin în urmă cu dezvoltarea modelelor electrice, însă Ovalul Albastru anunță noutăți pentru modelul Focus Electric. Conform oficialilor, autonomia lui Ford Focus Electric va fi îmbunătățită până la finalul acestui an.

Astfel, modelul compact va putea parcurge 210 kilometri cu un singur plin de energie, cu 50 de kilometri mai mult față de versiunea actuală. În plus, Ford spune că va îmbunătăți și timpul de reîncărcare. Update-ul va ajuta ca bateriile să se încarce în procent de 80% în doar 30 de minute.

Îmbunătățirile pregătite de Ford au un singur scop: creșterea vânzărilor. Din păcate, versiunea electrică a lui Focus nu este disponibilă pe toate piețele din Europa, ceea ce se traduce prin doar 26 de unități coemrcializate în primele șase luni ale anului. Nici în SUA, Ford Focus Electric nu stă prea bine. Conform Jato Dynamics, doar 576 de unități au fost comercializate în prima jumătate a anului.

Cu noile update-uri, Ford speră să atragă din ce în ce mai mulți clienți, iar astfel Focus Electric să se bucure de succesul versiunilor cu combustie internă.

Via | Autonews

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *