Volkswagen a publicat lista de prețuri pentru versiunea ID.3 1st. Ediția de lansare a modelului electric are un preț de pornire de 36.072 de euro

Volkswagen a prezentat ID.3, primul model electric din noua eră, la Salonul Auto de la Frankfurt. Nemții au deschis deja listele de precomenzi, iar pentru început, producătorul oferă o ediție de lansare denumită ID.3 1st.

Acum, Volkswagen a anunțat lista de prețuri pentru versiunea ID.3 1st pe piața din România. ID.3 1ST va fi disponibil pe piața locală în trei variante de echipare: Base, Plus și Max.

Modelul standard ID.3 1ST, gândit să ofere confort deplin, se remarcă prin Hello ID, sistemul de comenzi vocale, volanul de piele multifuncțional încălzit și multiplele sisteme de asistență a șoferului. Prețul de pornire este de 36.072 euro, fără subvenții.

A doua variantă oferă pachetul confort, care include scaune cu design “Art Velour“, geamuri fumurii laterale și spate și cameră Rear View. La exterior, varianta Plus oferă un spectacol de lumini datorită pachetului dedicat IQ.Light – Faruri LED matrix, iluminat de fundal LED și iluminat exterior extins, respectiv mânere illuminate. Prețul de pornire este de 41.786 euro, fără subvenții.

ID.3 1ST Max reprezintă cea mai completă variantă de echipare. Cockpit-ul cu display AR (realitate augmentată) oferă un stil de condus experențial, în timp ce plafonul panoramic culisant îi oferă personalitate și stil. La nivel de confort, scaunele cu suport lombar adjustabil și funcție de masaj fac din fiecare kilometru parcurs o plăcere. Prețul de pornire este de 47.505 euro, fără subvenții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *